Szex

Minden második embernek van meztelen felvétele magáról

Az okostelefonok korában a zsebünkben folyton ott rejtőző kamera olykor bűnre csábít. Nemcsak a sztároknak vannak házi szexvideóik, ám ha ilyesmire adjuk a fejünket, nem árt óvatosnak lennünk.

Manapság, amikor Colin Farrelltől kezdve Pamela Andersonon át egészen Paris Hiltonig és Kim Kardashianig még a legnagyobb sztároknak is napvilágra kerülnek házi készítésű szexvideói, talán hiba lenne azt hinni, hogy ez csak egy nagyon szűk réteg sajátos szórakozása. Mivel az okostelefonok megjelenése óta gyakorlatilag a nap huszonnégy órájában a zsebünkben cipelünk egy bármikor igénybe vehető kamerát, nem csoda, ha efféle felvételek is sűrűbben készülnek, mint régen. Sajnos magyarországi kimutatásokkal nem rendelkezünk, de egy felmérés szerint az Egyesült Államokban minden második ember készített már magáról meztelen fotót vagy videót. Nem hinném, hogy ugyanez a statisztika nálunk radikálisan más számokat mutatna.

Minden második embernek van meztelen felvétele magárólCsináljuk, de szégyelljük

Szerkesztőmtől azt a feladatot kaptam, hogy a cikkhez mindenképp találjak egy lányt, aki maga is készített már ilyen felvételt, és hajlandó megosztani a tapasztalatait másokkal. Elsőre a feladat egyszerűnek tűnt, de aztán kiderült, hogy egyáltalán nem az. Volt olyan, aki már azon felkapta a vizet, hogy miből gondolom én róla, hogy ő ilyet valaha is csinált volna, és a legtöbben kapásból azt a választ adták, hogy ők aztán soha, és nem is ismernek senkit, aki valaha is filmezte volna magát az ágyban. Már itt kiderült, hogy ez egy olyan terület, amiről az emberek nem szívesen beszélnek, még név nélkül sem. Szerencsére később megtört a jég, és Alexa némi pironkodás után elmesélte a saját történetét a témában.

Megnézni magunkat kívülről

A 28 éves lány egyszerű kíváncsiságból ment bele az akkori párjával közös videóba. „Csak szóba került köztünk a téma, és egyszerűen mindketten izgalmasnak találtuk. Meg akartuk nézni magunkat kívülről, meghallgatni a szeretkezésünk hangjait… Nem igazán készültünk rá, nem próbáltunk profi módon hozzáállni. Egyszerűen csak letettük a kamerát úgy, hogy mindketten látszódjunk, néha a párom pedig a kezébe vette, és onnan filmezett. Utána izgalmas volt megnézni ezt együtt, és arra is jó volt, hogy amikor valamiért hosszabb ideig távol voltunk egymástól, ez a videó mindig ott volt nekünk.”
Alexa egyáltalán nem bánta meg a dolgot, olyannyira nem, hogy az életében nem ez volt az egyetlen alkalom. „Volt, hogy egy új, izgalmas helyszín miatt vettük elő újra a kamerát, de volt, hogy már egy új sráccal jártam, akivel szintén ki akartuk próbálni a dolgot” – meséli a lány, aki szerint egy ilyen felvétel elkészítése elsősorban bizalmi kérdés. „Nem mondanám, hogy van egy mérhető idő egy kapcsolatban, ami után hajlandó vagyok egy ilyen felvételre. Van, akivel évek múltán, de van, akivel már három hónapnyi együtt járás után felvettük a szeretkezésünket, mert már akkor is fülig szerelmes voltam. Furcsa dolog ez, mert néhány exszerelmemmel egyáltalán nem került elő a téma, és bár sokáig együtt voltunk, eszünkbe se jutott ilyen videókat készíteni. Másokkal meg igen” – magyarázta nekem. Persze azért ő is elővigyázatos: „Egy csúnya szakítás után – és volt már ilyenben részem – azért sok minden megtörténhet. Szerencsére a videókat soha nem próbálták használni ellenem, és én is rejtve tartom őket. Egy külső winchesteren vannak, jól elzárva mindenki elől.”

Eszter szintén belekóstolt már a műfajba, igaz, videót nem, csak szexképeket készítettek vőlegényével, de mint mondja: izgató! „A párom szeretett volna pár aktfotót készíteni rólam, aztán amikor talpig combfixben meg magassarkúban szexin pózoltam előtte, az egész annyira izgató lett, hogy szexbe torkollt. Közben végig fotózott: az arcomat, ahogy élvezek, a hátamat, a lábaimat, ahogy bennem van, mindent. Nem tudom pontosan meghatározni, hogy pontosan mitől volt jó az egész, de nagyon beindított – ha erősebben akarnék fogalmazni: begerjedtem tőle. A fotókat persze utána visszanéztük, volt, amiken jókat nevettünk, annyira röhejesen néztünk ki rajta, de volt, ami határozottan izgató lett. Leszámítva pár tükör előtti szexet, még soha nem láttam magam kívülről, hogy szex közben hogyan nézek ki. Nem mondom, hogy minden képkocka tetszett, volt, ahol kimondottan rondának láttam magam, mégis azt mondanám, nem is a végeredmény volt a fontos, hanem a folyamat.” Eszter nem aggódik, hogy a képek rossz kezekbe kerülnek, kölcsönösen megbíznak egymásban vőlegényével.

Érvek ellene és mellette

Minden második embernek van meztelen felvétele magáról

„Mi van, ha egyszer politikus leszek?” – szól a régi nagy kérdés, és igen, aki valaha házi szexfelvételre adja a fejét, annak tudnia kell, hogy a lebukás sajnos benne van a pakliban. Ha csak azt szeretnéd megörökíteni, hogy a tested épp milyen remek formában van, talán jobb ötlet néhány művészi kivitelezésű aktfotó vagy alsóneműs fénykép. Utóbbi esetben ezzel még a leendő unokáidnak is dicsekedhetsz. Persze ha mégis készítesz, nincs mit szégyellni rajta. Csak magadnak és a párodnak csinálod, és amíg mind a ketten élvezitek, kinek van joga leszólni érte? Csak rátok tartozik. Ráadásul a mai pornófilmek átlagos színvonalát tekintve valószínűleg sokkal jobban jártok egy sajáttal. Ha pedig mégsem sikerül jól, legalább maga a forgatás biztosan élvezetes volt.

Íme egy profi házi szexvideós tanácsai kezdőknek, nyolc lépésben:

1. Ha megoldható, az arcotok ne látszódjon a videón! Ezzel megelőzhetitek a későbbi kellemetlenségeket.

2. Tartsd a házi videódat valami elzárt helyen! Ugye nem akarod, hogy gyerekek vagy netán a szüleid megtalálják?

3. Soha ne tedd a DVD-t egy másik, félrevezető tokba! Abból csak baj lehet.

4. Ha úgy döntesz valamikor, hogy megnézed, feltétlenül figyelmeztesd magad, hogy miután végeztél, a DVD-t vedd ki a lejátszóból, és ugyanez vonatkozik a pendrive-okra és a külső vinyókra is.

5. Ha úgy döntesz, hogy megszabadulsz a felvételtől, légy biztos abban, hogy teljesen megsemmisítetted! Amint kikerül a szemétbe, onnantól fogva már nem a te tulajdonod.

6. Ha valami hiba folytán a videó mégis nyilvánosságra kerül, egyszerűen a legpofátlanabb módon tagadd, hogy te szerepelnél rajta!

7. Ha mondjuk egy anyajegy vagy valami más jellegzetesség mégis elárulna, fenyegesd perrel a „hamisítót”, és háborodj fel azon, hogy meg akarják sérteni a jó hírneved!

8. Ha minden kétséget kizárva beazonosítanak, mondd el mindenkinek, mennyire megalázónak érzed ezt a szituációt, amibe kerültél, mélyen megbántad a dolgot, és végtelenül gonosz tettnek tartod, hogy az intimitásodat a nyilvánosság elé tárták, mert ez neked soha nem jutott volna eszedbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top