Szex

Íme, a házas férfiak vágylistája…

Bár gyanítjuk, a legtöbb nő e cikk olvasása nélkül is tudja nagyjából a választ, a megerősítés végett most mégis megsúgjuk, hogy mire vágynak a házas férfiak leginkább az ágyban.

Erre vágynak igazán a férfiakA férfiak többsége nem titkolja, hogy mire vágyik az ágyban, az angol nyelvű portál, az iVillage 2013-as, a házas emberek szexuális életét vizsgáló felméréséből kiderül, mi az az 6 dolog, amire az erősebbik nem a leginkább gerjed(ne):

Meglepő, de a vágyak listájának top helyezése (42 százalékkal) viszonylag könnyen teljesíthető, a férfiak ugyanis már annak nagyon örülnének, ha a nők gyakrabban kezdeményeznék a testi együttlétet. A bűnös vágyak második helyezettje az orális szex (41 százalék), pontosabban az, ha abból több lenne. 30 százalékkal a “hátsó” örömök, vagyis az anális szex lett a harmadik fő vágy. 28 százalékot kapott a pajzán, erotikus beszéd és 27 százalékot a hosszabb előjáték – ám ami a legérdekesebb: a megkérdezettek 29 százaléka attól lenne még igazán boldog, ha könnyebben tudná eljuttatni feleségét a csúcsig. 

A felmérésbe persze a női vágyak is bekerültek: 35 százalékuk több előjátékot szeretne, 32 százalék szerető szavakra, 21 százalék a pajzán szavakra vágyna. Az online teszt női válaszadóinak 28 százaléka annak örülne, ha a szex tovább tartana, 22 százalék pedig több orális szexre vágyna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top