Szex

Szeretem, ha egy férfi…

Te hogyan fejeznéd be a mondatot?

Egy nemzetközi társkereső oldal erre az egyszerű kérdésre kereste a választ a regisztrált tagoknak: Mit szeretsz egy férfiban? Néhány válasz:

Szeretem, ha egy férfi...Szeretem, ha egy férfi a magasba emel és pörög velem! – Tudjátok, ez az a mozdulat, amit az unokájával tesz egy nagyszülő, a gyermekével a szülő, az erős szülő, aki biztosítja arról, hogy nem kell félni, itt van neki ő, vigyáz rá. Így érez egy nő is, ilyenkor könnyű lehet és igazán nő.

Szeretem, ha egyszerűen udvarias, például kinyitja az ajtót, mielőtt beülnék a kocsiba. – Ehhez hasonló apró, figyelmes gesztus, amikor egy férfi nemcsak az időseknek adja át a helyét a metrón, de egy nőnek is; vagy kinyitja az ajtót, előreenged. Csak kevesen gondolnak erre.

Szeretem, ha egy férfi tud szerelni. – Csöpögő csap, foghíjas csempe, meglazult kilincs, kiégett izzó, málló vakolat, leszakadt függönykarnis: egy nő lakásában rengeteg olyan részlet van, ami férfikezekre vár. Jó érzés úgy hazaérkezni, hogy ezek úgy funkcionálnak, mint új korukban.

Szeretem, ha tud mit kezdeni a gyerekekkel. – Sokat elárul egy férfiról az, hogy mennyire találja fel magát a játszótéren az ötévesek társaságában.

Szeretem, ha egy férfi tolerálja a női érzelemskála sokszínűségét. – Nincs olyan férfi, aki annyiféle érzelmet képes megélni, mint egy nő, és kevesen vannak azok, akik képesek ezt elfogadni – például megértik és elfogadják, ha egy nőnek épp pocsék a kedve.

Szeretem, ha egy férfi szereti a barátait. – Ha egy férfinak van legalább egy jó barátja, az azt jelenti, hogy tud szeretni.

Szeretem, ha egy férfi tud hallgatni. – Sok ember nem tudja, mit jelent hallgatni, meghallgatni a másikat: odafigyelve, koncentrálva, érdeklődve.

Szeretem, ha egy férfi… te hogyan fejeznéd be a mondatot? Írd meg nekünk itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top