Szex

Itt a vaginahidratáló krém!

Eszedbe jutott valaha, hogy alul is megjelenhetnek a ráncok, csakúgy, mint az arcon? Erre fejlesztették ki az új vaginahidratálókat.

Itt a vagina-hidratáló krém!

Manapság úgy tűnik, hogy már az sem elég, ha az arcunk és a nyakunk mellett a kezünk ránctalanításáról is megfelelő termékekkel gondoskodunk, itt a legújabb őrület: antiaging a hüvelyre.

Az Intimina nevű termék azt ígéri, hogy a legbelsőbb szöveteinket is fiatalon tartja. Igen, ez nem vicc: a hüvelybe kell kenni. Valójában persze nem arról van szó, hogy a ráncok kialakulását próbáljuk meg megakadályozni a testünk belsejében, hanem sokkal inkább arról, hogy komfortérzetünket biztosítsuk az évek vagy évtizedek múltával is.

A termék hatása hasonló a síkosítókéhoz, azzal a különbséggel, hogy nagyjából felszívódik, így nem okoz mindenféle kellemetlenségeket, ha nem csak az ágyban használjuk. A hüvelyszárazság nemcsak a klimax idején lehet probléma, hanem fogamzásgátlók tabletták és antihisztaminok használata mellett is; erre nyújt megoldást az új intimkrém.

Használata mellett elvileg egy idő után nem lesz szüksége síkosítóra a hüvelyszárazsággal küzdő nőknek. A parabén-, illat- és alkoholmentes termék aloe verát is tartalmaz, mely megszünteti a kisebb irritációkat is.

Ti bevennétek a napi szépségápolási rutinotokba a hüvelyhidratálót?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top