Szex

Adele: “Lefogyok, ha nem megy a szex”

A gyönyörű énekesnő boldog a testével, és esze ágában sincs fogyókúrázni – legfeljebb majd akkor, ha a pluszkilók miatt nem működne a szex.

Egyre több híresség áll ki a nagyközönség elé, és mondja bele magabiztosan a kamerákba, hogy pluszkilók ide vagy oda, ők köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat abban a testben, amit a természet adott nekik. Christina Aguilera után nemrég a gyönyörű énekesnő, Adele reagált úgy a teltségét kritizáló újságcikkekre, hogy ő majd akkor fog elkezdeni fogyókúrázni, ha a pluszkilók a nemi élet rovására mennek.

A 24 éves énekesnő megtanult bánni a kritikákkal. Pár hónappal ezelőtt Karl Lagerfeld nyilatkozta róla azt, hogy „túl kövér, de az arca szép, a hangja pedig isteni”, de Lady Gaga is beszólt, amikor az alakja miatt kritizálták, mondván, Adele sokkal kövérebb nála. A gonosz beszólások Adele-t mára hidegen hagyják, úgy boldog, ahogy van – mi pedig reméljük, hogy üzenete rengeteg embernek ad erőt. 

Adele:

 Fotó:thesun.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top