Szex

Itt az orgazmust segítő orrspray

Már nemcsak a férfiak nyúlhatnak a kék bogyóhoz; ha valami nem megy, a nőkön egy új, libidóemelő orrspray segíthet.

A férfiaknak kitalált kék tablettát továbbra is viszik, mint a cukrot, évente több mint négyszázmilliárd forintot költenek rá csak az amerikaiak. Most úgy néz ki, a nők is megkapják a maguk verzióját egy potencianövelő orrspray formájában, írja az angol nyelvű hírportál, a Huffington Post.

Az új szer néhány perc alatt felszívódik, és pár órával később megemeli a nők libidóját. Elsősorban olyanoknak segíthet, akik bár felizgulnak, csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem érik el az orgazmust.

Itt az orgazmust segítő orrspré

Kell ez nekünk?

A tudományos közvélemény rögtön két táborra szakadt. Az ellenzők szerint butaság gyógyszerrel szabályozni a nők szexuális élvezetét, a támogatók viszont azzal érvelnek, hogy a nőknek fele annyiszor van orgazmusa szex közben, mint a férfiaknak, ezért szükségük van segítségre. „A nők 43 százaléka szenved valamilyen szexuális zavartól – nyilatkozta egy doktornő a melbourne-i egyetemről. – Sokan azt gondolják, hogy ez csak a gyógyszergyártóknak jó, mert rengeteg pénzt kereshetnek vele, de ez nem igaz. Rengeteg nő vágyna női potencianövelőre.”

A szer klinikai tesztelését most kezdik Ausztráliában és Kanadában, úgyhogy még ott is pár évbe telhet, mire a boltokban lehet kapni. Kérdés, hogy ha bevezetik, lesz-e ugyanolyan népszerű, mint a férfiak ismert potencianövelője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top