Szex

A hét szexkérdése: Miért tabu a barátnő volt pasija?

Vajon a legjobb barát/barátnő expartnere tabu? Ha igen, akkor mi erre a magyarázat? A Megsúgom oldal súgói erre a kérdésre keresik a választ.

A Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon két súgás is a fenti kérdésre keresi a választ: „Miért tabu a barátnő volt pasija? Talán azért, mert bugyit sem húzunk fel a barátnő után, ha megunja. Valahogy gusztustalan lenne. Én nem élek más maradékán” – írja egy olvasónk. „Megtudtam, hogy a barátnőm többször is lefeküdt az exemmel. És csak azért nem jártak végül, hogy én meg ne tudjam, így csak szex volt közöttük. Elmondjam a barátnőmnek, hogy tudom?” – súgta a másik. Nézzük, hogy vélekednek erről olvasóink. A legjobb barát/barátnő exe tabu?

A hét szexkérdése: Miért tabu a barátnő volt pasija?

 

#92123-as súgás: Szép kis „barátnő” az ilyen! Íratlan szabály, hogy a barátnőink pasijai, volt pasijai mindig minden körülmény között TABUnak számítanak!

#92143-as súgás: Ez nem barátnő. Ez egy ribanc. Én elmondanám neki, hogy tudom, és azt is hozzátenném, hogy ezzel ásta meg a barátság sírját. A barátnő pasija tabu, akárhogy is sóvárgunk utána.

#92177-es súgás: Ha már nem fűz semmi ahhoz a pasihoz, akkor ne csinálj belőle patáliát. Lehet, hogy ők meg pont összeillenének és boldogok lennének – sose lehet tudni. Az tényleg gáz, hogy nem mondta el neked, hogy mi van köztük, de szerintem ha annyira szeretnék, akkor hagyd, hogy megpróbálják együtt. Elvégre is neked az a srác a múltad már.

#92590-es súgás: Könyörgök, felnőtt emberekről beszélünk, nem? Miért tabu a barát(nő) exe, hacsak nem azért, mert kisiskolás szinten kezelitek a dolgokat? Az exet nem birtokoljátok, attól ex. Azt csinál, amit akar. Nem tartoztok egymásnak elszámolással, sem ő nektek, sem ti neki, sem a barátnő.

#92615-ös súgás: Kérdem én, ha lenne egy barátnőtök meg a pasija, akik rájönnek, hogy mégsem illenek össze, szakítanak, ezzel kijelentik, hogy nem kívánnak a másikkal együtt élni, nem kell nekik mint partner, ti viszont remekül kijöttök a sráccal, összeillenétek stb., akkor hagynátok az egészet a francba, mert a barátnőtök volt a pasi exe? Ez nem hülyeség tök véletlenül? A barátnőtöknek nem kell, nem akar már tőle semmit, de ti nem kezdhettek vele, hiába lehet ő az igazi? És hangsúlyozom, a barátnőtöknek nem kell, hiszen szakítottak. Ezek után miért is van joga igényt tartani rá és titeket letiltani a srácról? Ja, hogy mert önző és hülye, igaz…

#92650-es súgás: Ha már érzelmileg nem kötődsz a barátodhoz (?) akkor reálisan nézve nem kéne hogy zavarjon. Mondjuk elegánsabb lett volna, ha valamelyikük közli veled, hogy mi a helyzet köztük.

#92735-ös súgás: Engem nem zavarna, ha valamelyik barátnőm összejönne valamelyik exemmel. Azt szeretném, ha a barátnőm boldog lenne, és azt szeretném, ha az exem boldog lenne, hiszen egykor még fontos volt számomra, és a boldogsága továbbra is fontos. Én annyit tennék, hogy megmondanám a barátnőmnek, hogy tudok a dologról és nem akarok a boldogságuk útjába állni, így ha meg szeretnék próbálni a dolgot együtt, akkor tegyék, engem nem zavar.

Lily: Hát nem tudom. Szerintem saját magukat próbálják „felmenteni” azok, akik azt mondják, hogy a barátnő meg az ex nyugodtan éldegéljen boldogságban, mert esetleg azon az oldalon voltak, és nem ezen. Véleményem szerint nem azon van a hangsúly, hogy volt vagy jelenlegi párkapcsolat, hanem azon, hogy milyen komoly érzelmek voltak, ezt viszont a barátnőnek tudni kellene, ha valóban igazi. Ritka, hogy egy kapcsolat érzelmek nélkül záródik le. És igaz barátságnál a barátnőben lehetne annyi, hogy elmondja, amit érez a pasi iránt, előre, nem pedig utána tudja meg az ember. Ez olyan, mintha pofon vágnának kb. És jön a duma, hogy csak azért nem mondta meg, mert nem akart megbántani. Hát nem tudom. Egy felnőtt ember ismerhetné annyira tettének súlyát, hogy eldöntse, mi lehet a következménye. Egyszóval mindenképpen gerinctelen dolog, és nem barátnő az, aki nem veszi figyelembe a barátja érzéseit.

A hét szexkérdése: Miért tabu a barátnő volt pasija?

Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”
Undorító az orális szex?

Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top