Szex

A hét szexkérdése: Mi a baj a pornóval?

A Nők Lapja Café Megsúgom oldalán izgalmas és tanulságos vita alakult ki az olvasók között arról, hogy miért jó és miért ártalmas a pornó. De azt is megtudtuk, mi a pornón nevelkedett férfi négy ismérve.
A hét szexkérdése: Mi a baj a pornóval?


„A barátomnak kismillió pornója van, és körülbelül napi szinten nézi is, ez pedig nekem eléggé rosszul esik. Szerintetek ez normális pasis dolog? Mit kéne csinálnom?”
– kérdezi egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Olvasóink hatékony segítségnyújtására ezúttal is lehetett számítani. A válaszok között szemezgettünk:

#73105-ös súgás: Nem veled van baj, hanem vele. Nem vagyok pornóellenes, nő létemre még nézem is néha. De ez a napi szint ez tényleg sok. Ha ez velem történne, én nem azt mondanám, hogy rosszulesik, hanem kiábrándítónak, szánalmasnak tartanám a pasit. Tanácsot nem tudok adni.

piros: Sajnos én is voltam ilyen helyzetben, az akkori pasim naponta pornót nézett, velem meg 1,5 évig nem szeretkezett, mert azt mondta, hogy nem megy neki. Ti szeretkeztek?

#73173-as súgás: Napi szinten valóban sok, főleg ha nem szeretkeztek. De nem igazán értem azokat a nőket, akik felháborodnak azon, hogy a párjuk szokott pornót nézni. Elmondanátok, hogyha normális mellette a szexuális életetek és a kapcsolatotok, akkor mégis mi ezzel a baj? Mert én is nő vagyok és nem értem…

A súgó: Hát heti 4-5x minimum összebújunk, ami nekem teljesen kielégítő, bár néha olyan elvárásai vannak, amit soknak találok. Akkor nem értettem, honnan vesz ilyeneket, de pár hete kiderült, hogy rendszeresen nézi ezeket – nyilván onnan. 2 éve vagyunk együtt, és kicsit sokként ért, hogy rendszeresen erre van szüksége. Nekem ez azt jelenti, hogy nem vagyok neki elég jó.

#73242-es súgás: Én nő vagyok, de nálunk én nézek inkább pornót, viszont emellett naponta lenne igényem szexre is, ha a párom bírná. De ettől ő nem érzi magát rosszul, és nem is szoktam tőle extrém dolgokat kérni, pl. 3-asban szexelni, BDSM, ilyesmi. Nők, ezt a pornóra féltékenykedést jó lenne abbahagyni, semmi értelme ezen stresszelni magatokat.

A súgó: Vicces, mert úgy derült fény erre a „hobbijára”, hogy feldobtam, hogy nézzünk együtt, mert nem szoktunk, és akkor megmutatta, hogy mennyi van neki, és elkezdtem kicsit kifaggatni erről az egészről. És akkor mondta, hogy ez 3 év alatt jött neki össze stb. stb. De tegnap, ahogy bekapcsoltam a gépét, megláttam, hogy frissen letöltött egy csomó cuccot, véletlenszerűen belenézegettem, és az összes pornófilm volt, vagy valami olyan jellegű képsorozat – hát elöntött a méreg.

242: Súgó, hidd el, erre alaptalan féltékenykedni. Nem tudom neked pontosan megfogalmazni, miért. Talán olyan, mint mikor egy romantikus filmet megnézel, és kicsit te is beleesel a főhősbe. A film végén viszont visszatérsz a valóságba. Szerintem így van ez a pornóval is. Az meg, hogy eddig nem árulta el, csak annyit jelent, hogy nem tudta, mennyire érdekelne, vagy tolerálnád-e. Hogy most megmutatta, az a bizalom jele.

#73302-es súgás: Sajnos a férfiak olyan dolgokat várnak el pornófilmnézés után, amit a filmen látnak. Nem hiszem, hogy minden nőnek az a vágya, hogy orálisan és análisan elégítgesse ki a felhúzott párját, miközben ő ugyanúgy csak tárgy, mint ahogy a filmekben szereplő nők.

#73376-os súgás: A sok pornó átmossa az agyukat, és gőzük sincs, mi a jó a nőnek. Pornón nőtt pasi ismérvei: 1. Nincs előjáték, ha van is, akkor a nőnek kell orálozni, és ennyi. 2. Fogalma sincs, hogy kell nyalni rendesen, mert a tuti orál nem látványos, ergo azt nem láthatta filmen. 3. Fogalma sincs, mitől élvez el egy nő. 4. 5 perc alatt elmegy, mert ehhez szokott hozzá. Az ilyen inkább verje élete végéig, és sose jusson nőhöz.

#73377-es súgás: Nem maga a pornónézés a baj, hanem az, hogy MIÉRT van rá szüksége ilyen mennyiségben? Mi újat tud még neki mutatni??? Részemről én halálosan unom, a kedvem is elmegy tőle, gusztustalannak tartom idegen emberek testeit, nemi szerveit. Csak a szerelmemét tartom szépnek. Látjátok, ilyen is van.

A kérdésre érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: Mi a baj a pornóval?

Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top