Szex

Így menekülj egy rémes randiból!

Épp most szült a húgom, csőtörés van a lakásban, és még ezer hazugságot ki lehet találni, ha menekülni akarunk a randiról. A mobilod segíthet!

Hogyan menekülj egy rémes randiból?Igaz, hogy van néhány dolog, amit vesztettünk az okostelefonok térhódításával, de nagyon sokszor nagyon jól jönnek. Például ott ülünk egy unalmas pasival egy étteremben, ahol esetleg az ehetetlen kaja a legkisebb rossz.

A percek vánszorognak, és szidjuk magunkat, hogy egyáltalán bajlódtunk a megfelelő ruha kiválasztásával. Hiába volt, mert nem hódítani, hanem menekülni akarunk, de azonnal.

Na, ilyenkor jön jól egy új mobilalkalmazás, ami diszkréten kiment egy előre beállított hamis hívással az uncsi partner karmai közül. Ki lehet választani a telefonkönyvből, hogy kinek a képe jelenjen meg a híváskor, a szomszédunké, az anyánké vagy a főnökünké, attól függően, mit szeretnénk füllenteni: csőtörést vagy váratlan munkát.

Annyi biztos, ha beszerzünk egy ilyen alkalmazást a telónkra, utána mi is gyanakodni fogunk a randipartnerünkre, ha vacsora közben megcsörren a telefonja…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top