Szex

A hét szexkérdése: Ki kezdeményezze a szexet?

A Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk arra a kérdésre keresi a választ, hogy egy párkapcsolatban vajon kinek a feladata kezdeményezni a szexet?

„Egy párkapcsolatban kinek a dolga kezdeményezni a szexet? A pasim szerint ezt a nőnek kell. Nagy kérés, ha néha én is el akarok csábulni?” – kérdezi olvasónk a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Ki kezdeményezze a szexet?

 grafika: Dániel András

#43359-es súgás: „Hát ez elég furcsa. Mindkét fél kezdeményez néha, de szerintem jobb, ha a pasi az, aki többször, mert ha nem, lerohanva érzi magát…”

SLM: „Senkinek sem »dolga«, ez nem egy kötelező feladat. Az kezdeményezzen, aki szexelni akar.”

#43605-ös súgás: „A nőnek a dolga a csábítás, a pasid normális!”

Súgó: „Természetesen mondtam már neki, hogy jó lenne, ha nemcsak én kezdeményeznék, de szerinte a nőnek a feladata, hogy szexis rucikba bújjon és billegjen egy picit a pasi előtt. Szerintem meg nem. Lusta szexelni, elintézi magának.”

#43712-es súgás: „Szerintem az ilyen felfogásnak az is oka, hogy a pasik napjainkban folyamatosan szebbnél szebb lányokkal vannak körülvéve, akik ráadásul folyamatosan törődnek magukkal, és könnyen belemennek a dolgokba. Könnyű dolga van ma egy férfinak, akár versenyeztethetné a lányokat.”

#43713-as súgás: „Persze a párkapcsolat más. De nálunk hasonló a helyzet. Odafigyelek magamra, ápolt vagyok, de sokszor csak úgy tudok kezdeményezni, ha combfixet veszek fel. Beszéltünk is erről, azt mondta, a legjobb barátjáéknál is így van: annak a barátnője minden este szexi ruhába öltözik, és kezdeményez. Párom ezt hiányolja nálunk, egyébként meg nem nagyon aktív.”

#43714-es súgás: „Nem, nem normális a pasi, mert illegetni sem kell magát az ember lányának állandóan… Aki szeret, az meg tud kívánni bármilyen helyzetben, akkor kell felturbózni egy kicsit a dolgot, ha régóta vagytok együtt… Különben meg ősidők óta tudjuk, hogy a pasi vadászik egy nőre… Nyilván változatosságot jelent, ha a nő kezdeményez, mert jólesik neki, hogy kívánatosnak tartod, de az biztos, hogy nem normális, ha mindig csak neked kell letenni valamit az asztalra ahhoz, hogy az este jó legyen.”

#43725-ös súgás: „Hát én sosem riszálnám magam senkinek, hogy megkívánjon. Ha valakinek egyszer efféle kérései lesznek, hát lapátra fogom ültetni nagyon gyorsan. Jó hogy mindjárt Las Vegas-i show-műsort nem kér a drága.”

#43729-es súgás: „Én a helyedben megkérném őt, hogy vesse be magát ő, mert egyébként nehéz megkívánni, de pl. egy jól felépített sztriptízműsorral menő lenne. Szerintem csak lesne! De azért ez egy adok-kapok, nem? Itt nincs olyan, hogy csak az egyik vagy a másik kezdeményez, hanem mindkettő. Ő meg csak magával van elfoglalva, és az ő tekintetében csak a kapok kell. Az adokra rá se hederít, nem?”

#43850-es súgás: „Hülyeség! Mármint amit a pasid mond. Egy normális kapcsolatban mindkét félnek KELL kezdeményeznie, ez az optimális, ennek így kell lennie. Kezdeményezhet a nő, de szerintem ez elsősorban a FÉRFI feladata. A nő persze kiválthatja a csábítást a pasi részéről különböző praktikákkal, de a férfinak kellene többször kezdeményezni!”

#43865-ös súgás: „Csinosítsd ki magad: smink, szexi ruha, és irány a csajokkal hetente minimum egyszer valami jó kis szórakozóhelyre. Majd észreveszi magát a kis lomha, hogy van »versenytárs«. A lényeg, ne mondd el neki, hova mentek, csak annyit, hogy »még nem tudjuk, majd útközben eldöntjük«, meg egy kedves mosoly, parfüm, aztán ajtó becsap a hátad mögött. A lényeg, ne legyél túl átlátható, egyértelmű és elérhető. Ja, a telefon véletlenül maradjon otthon! Csak töröld ki a veszélyes SMS-eket, hívásokat! Hidd el, kezdeményez ő majd.”

A Súgáshoz érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: Ki kezdeményezze a szexet?

Jövő heti szexkérdésünk: Te hogyan csábítod el a pasid?

Ha vannak jó trükkök, tippek a tarsolyodban, üzend meg a Megsúgom oldalon! Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: A házassághoz kell szerelem?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top