Szex

Hány percet mutat a biológiai órád?

Te akarnád tudni, hogy hány éved, napod, órád, perced és másodperced van addig, hogy teherbe ess?

Hány percet mutat a biológiai órád?„Helló, Mira vagyok! Hozzád hasonlóan én is dolgozom, utazom, gondolkodom, szeretek, főzök, sportolok, miközben az órám egyre hangosabban ketyeg – a biológiai órám, ami jelzi, hogy közeledik az idő, amikor már nem leszek képes teherbe esni, szülni. Egészen pontosan 9 évem, 6 hónapom, 3 napom, 18 órám, 59 percem és egyre fogyatkozó másodperceim vannak addig, amíg még teherbe eshetek.”

Ezekkel a mondatokkal nyitja honlapját Mira Kaddoura, aki azért tervezte meg a The Wonder Clock névre hallgató telefonos applikációt, hogy nap mint nap szembesüljön a ténnyel, az idő rohan, nincs sok ideje. A nő szerint fontos párbeszédet nyitni arról, hogy nők vagyunk, és ketyegünk. Az app ötlete akkor merült fel benne, amikor a nőgyógyásza szembesítette a ténnyel, ha gyereket akar, akkor hamarosan nem ártana elkezdeni a próbálkozást. 

Hány percet mutat a biológiai órád?

A telefonos applikáció nem egy precízen hangolt orvosi műszer, csak nagyjából lövi be, hogy mennyi ideje van a felhasználónak, az app sokkal inkább egy olyan eszköz, melynek egyetlen funkciója a figyelemfelkeltés. Működése egyszerű, csak be kell táplálni a születési dátumot, és a visszaszámlálás indul.  

A(z) “Te akarnád tudni, hogy mennyi időd van hátra?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Minden nő biológiai órája máshogy ketyeg, butaság ez az app

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top