Szex

Szex a gyerekkel egy ágyban – sokkoló vagy normális?

A svéd szülők harmada simán szexel az alvó gyerekkel az ágyban. Szerintetek ez gáz, vagy simán belefér?

Szex a gyerekkel egy ágyban - sokkoló vagy normális?A svédek zavartatják magukat a legkevésbé, legalábbis, ha szexről van szó – kisbabával az ágyban. Semmi szörnyűségre nem kell gondolni. Egy friss felmérés szerint ők oldották meg a leghatékonyabban a „mikor és hol szexeljünk, ha kisbaba van a házban?” témakörét a Huffington Post beszámolója szerint.

A svéd szülők harmada simán szexel, ha ott fekszik mellettük az ágyban a csecsemő, persze állítólag csak akkor, ha a bébi alszik. A skandináv anyukák fele azt mondja, a kisbaba születése után is, minimum heti egyszer-kétszer összebújnak a férjükkel.

Az amerikai anyukáknál ez kiverte a biztosítékot a Huffington Post szerint, mert az Egyesült Államokban a gyerek születése után az amerikai párok szexuális élete a nullához közelít – legalábbis egy másik kutatás szerint. Igaz, a megkérdezett szülők 60 százaléka beismerte, hogy szexeltek már úgy, hogy a szobában aludt a gyerek, de hogy ugyanabban az ágyban csinálják, ahol alszik, az már nekik túl sok.

A svéd szülők nem őrültek – szögezi le a kutatás, csak egyszerűen megszokottabb vagy általánosabb az, hogy a gyerekek egy ágyban alszanak a szüleikkel iskoláskorukig. Így ha szexelni akarnak, nyilván nagyobb valószínűséggel van egy alvó gyerek az ágyukban, mint egy olyan országban, ahol ez annyira nem bevett szokás.

Azért Svédországban sem minden fenékig tejfel, hiába a viszonylag sok szex. A megkérdezett anyukák nagy része azért nem bánná, ha nemcsak egy gyors menet lenne a szex – az alvó gyerek mellett – hanem változatosabb pózokat is kipróbálna a férjével, vagy a hitvesi ágyon kívül néha kimenne a természetbe egy romantikus szeretkezésre.

A(z) “Szex a gyerekkel egy ágyban: neked belefér?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Dehogy fér!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top