Szex

Randizz reptéren! – a legújabb társkereső őrület

Hogyan üthetnéd el az időd leghatékonyabban két átszállás között a reptéren? Egy új online társkereső oldal összehozza egy romantikus vacsorára a tranzitban unatkozó szingliket.

Randizz reptéren! - a legújabb társkereső őrület„Meet at the airport!” – vagyis „Találkozz a reptéren!” – erre biztat egy igazán figyelemre méltó amerikai honlap. Barátság, románc vagy kapcsolatépítés: egy rövid regisztráció után bármelyiket megteheted a meetattheairport.com oldalon keresztül. Nincs más dolgod, csak beírod, mikor melyik repülőtéren kell hosszú órákat várakoznod, és várod szegény sorstársaidat, hogy egy találkozót egyeztethessetek akár Vietnamban.

Csinos idegen

Reptéren találkozni valakivel egyszerűen jó szórakozás és izgalmas – legalábbis a honlap kitalálói szerint. „Turbózd fel a mindennapjaid” – szól a jó tanács. És végül is erre a legjobb módszer, hogy egy vadidegennel megiszol valamit vagy vacsorázol egyet várakozás közben, elvégre nincs egy zsúfolt reptérnél biztonságosabb módja az első randinak. A romantikus vacsora, a csinos idegen és a lehetőségek végtelenségének emlegetése a honlap bevezetőjében elég egyértelművé teszi, hogy itt nem biztos, hogy ártatlan dumcsizgatásról van szó…

Unod a megszokást?

A kitalálók szerint a szokásos online társkeresőkön csak a környezetedben élőkkel tudsz randizni, és milyen uncsi is az, amikor egy idő után mindig csak ugyanazokba az arcokba futsz bele. Na de egy reptéren a világ bármelyik részén élő pasival vagy csajjal összefuthatsz, hű de jó. Szóval, aki komoly kapcsolatra vágyik, nem biztos, hogy az ismerkedésnek ez a módja legmegfelelőbb neki.
Egyedülálló pasikat és csajokat ígér az oldal, de hogy ezt mi alapján garantálják, nem szól a fáma. És előre is elnézést a hűséges férfiaktól (és persze a nőktől is), de valahogy úgy érezzük, ha valaki könnyedén, gyorsan és kockázatmentesen akar félrelépni, a legideálisabb a meetattheairport.com. „A lehetőségek korlátlanok” – folytatódik a hangzatos szlogen, bár nekünk csak a reptéri mellékhelyiség jut eszünkbe, mint gyors „randihely”, ami azért annyira nem hangzik túl korlátlan lehetőségnek…..

Kemény bevetés

 „A társkereső honlapon egy C300 Hercules csapatszállító katonai repülő van a háttérben, ez biztos azt jelenti, hogy kemény bevetésekről lehet szó – mondja mosolyogva az első benyomását a honlapról Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs vezetője. – Tetszik az ötlet, mert a repülőtér a nagy találkozások, az érzelmek helyszíne. A tranzitban van pár olyan étterem, ahol el lehet költeni egy szinte romantikus vacsorát, igaz, gyertyafény kizárva, mert egyből jönnének a reptéri tűzoltók” – magyarázza Hardy Mihály. Arra a kérdésre pedig, hogy hányszor kaptak rajta és pláne a repülőtér melyik sarkában, intim helyzetben párokat, csak annyit válaszolt a szóvivő, hogy ezt borítsa jótékony homály…

Emlékeztek az Egek ura című filmre? Ha George Clooney jönne szemben a repülőtéri váróban, mi is azonnal regisztrálnánk az oldalra!

 

 

 

Randizz reptéren! – a legújabb társkereső őrületVálságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top