Szex

Neten keres harmadikat a nászéjszakájára

Áruba bocsátotta az interneten a nászéjszakáját egy német nő. Azt mondja, régi álma, hogy két pasival szexeljen.
forrás:mirror.co.uk
Forrás: mirror.co.uk

„Régi szexfantáziám egy édes hármas a nászéjszakámon” – írja NicoleBlow37 néven futó nő egy német szexoldalon, ahol nemes egyszerűséggel árverésre bocsátotta a nászéjszakáját. Az nyeri meg az éjszaka jogát, aki a legtöbbet ígéri, most 350 eurónál, vagyis nagyjából 110 ezer forintnál jár a különös licit – számol be a brit Mirror magazin.

„Egy másik férfival akarok szeretkezni az új férjem szeme láttára. Úgy képzelem, hogy találkozunk a bárban, felmegyünk a nászutaslakosztályba, és amikor már belemelegedtünk, a férjem is csatlakozik hozzánk” – írja le a 38 éves német nő hétköznapinak nem éppen nevezhető nászéjszakaötletét.

A nászéjszakáért kapott pénzből a lakosztályt fizetné ki a menyasszony, és azt tervezi, hogy egy anyakönyvi kivonatot is visz a szállodába, hogy bizonyítsa, valóban aznap házasodott a férjével. A férj állítólag boldogan beleegyezett menyasszonya kívánságába – fontos egy házasságban, hogy ugyanazt akarják a felek…

Áruba bocsátott nászéjszakáról még nem hallottunk, de olyanról már igen – nem is egyszer –, amikor valaki a szüzességét árulta az interneten…

Neten keres harmadikat a nászéjszakájáraVálságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top