Szex

Készen áll a szexre a 70 éves szűz

Az aggszűz egy vonzó milliomosnak adná oda egész eddig féltve őrizgetett ártatlanságát. Sosem késő!?
Pam Shaw

Pam Shaw

Forrás: The Sun 

A 70 éves Pam Shaw bizony nem épp egy apácazárdában élte le az életét. Fiatal korától kezdve énekes-táncosnőként dolgozott. Alkalma tehát bőven akadt volna arra, hogy elveszítse a szüzességét.

„Fénykoromban nem szűkölködtem az ajánlatokban. A férfiak látták, milyen jelmezeket viselek a színpadon, és azt hitték, könnyű préda vagyok. A csóknál intimebb közelségbe azonban sohasem kerültem egyetlen férfival sem. Szexi művésznevem volt és lengén öltözködtem, de ez csak a színpadi énem volt” – nyilatkozta a The Sun riportjában.

Pam saját bevallása szerint soha nem hitt a házasság előtti szexben, karrierje mellett viszont nem jutott arra ideje, hogy megtalálja a párját, ezért nem ment férjhez. Életében mindössze egyszer esett kísértésbe: amikor Máltán dolgozott, egy férfi minden este elment megnézni a műsorát. Vele szívesen ágyba bújt volna, ám úgy érezte, nincs felkészülve rá.

Így a hetedik X után viszont már úgy érzi, eljött az idő. „Készen állok fejest ugrani a dologba, ha találok egy megfelelő fickót” – mondta, s elárulta azt is, hogy a számára ideális férfi magas, jóképű és milliomos.

„Lehet, hogy 70 éves vagyok, de a szívem fiatal. Az emberek nem akarják elhinni, ha elárulom a koromat. Úgy gondolom, nagyszerűen nézek ki, talán épp azért, mert sosem mentem férjhez és nem szültem gyerekeket. Tele vagyok vidámsággal és energiával.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top