Szex

“Miért nem akar szexelni velem?”

A Nők Lapja csapata szex, párkapcsolat és szerelem témában igyekszik segíteni. Ha kérdésed van, írj nekünk!

Kedves NLC!

„A párommal januárban jöttünk össze. Hamar pörögtek az események, összeköltözés, lánykérés. Nincs semmi probléma. Megnevettet, jól érzem vele magam, nagyon szeret, rettenetesen félt, érzéki is – viszont a szexuális életünk nem az igazi szerintem. Eddigi párjaim mind megcsodálták a nőiességemet, és a legkülönbözőbb időpontokban »szerettek«, viszont ő háromnaponta egyszer ha hajlandó rá. Tudom hogy sokat dolgozik, és fáradt, de teljesen kezdem elveszíteni az önbizalmam, hisz ha már a saját párom is csak egy héten kétszer szeretkezik velem úgy, hogy még friss a kapcsolatunk, és azt is inkább az én kezdeményezésemre, vagy amikor egyértelműen a tudtára adom, hogy most már ideje lenne. Ő 28 éves, én 24. Egyszerűen nem értem, mi a probléma. Mindig is igyekeztem nőies lenni, és vonzó. Ő 170 cm, 85 kiló. Kérlek, segítsetek, mert kezdem elveszíteni a nőiességemet.”

Kedves Kérdező!

A legszerencsésebb az lenne, ha a leírt félelmeidet a pároddal is megosztanád, és a válaszokat tőle kapnád meg. Nem könnyű a témafelvetés, de ha már a lánykérésen is túljutottatok, feltételezhető, hogy komoly és mély kapcsolatról van szó, éppen ezért nem tudod megkerülni, hogy beszélj vele erről. A leveledből kiderül, rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Lehet, hogy nem tudja, hogyan közeledjen feléd, lehet, hogy nem tudja, hogyan fejezze ki, hogy te vagy a legcsodásabb nő, akivel valaha összehozta a sors. Lehet, hogy akkora nyomás van rajta, hogy alig bírja idegekkel. Lehet, hogy gondjai vannak. Lehet, hogy suta, hogy bizonytalan. Lehet, hogy pont arra van szükség, hogy te tedd meg az első lépést. Ne bizonytalanodj el magadban, ne vond kétségbe nőiességedet, inkább nyomozz, mi az, amitől kettőtök szexuális igénye, elképzelése közös nevezőre hozható. Sokan, sok helyen elmondták már, a jó szexért a legtöbb embernek meg kell dolgoznia, és pont ettől a tanulási folyamattól lesz igazán szép és mély a kapcsolat – nemcsak testi, lelki szinten is. Mondd el neki, hogy mit érzel, hogy mire vágysz! Egy felnőtt, érett és őszinte párkapcsolatnak része, hogy a szexuális problémák is előkerüljenek. A témában olvasd el Soma egy korábbi levélre adott válaszát

Üdvözlettel: NLC

Ha kérdésed van, és szeretnél segítséget kapni, írj nekünk a szexesmas_kukac_nlcafe.hu címre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top