Szex

A gondolati pornó oldja a depressziót

Szexuális fantáziálgatásra buzdítunk mindenkit, az ugyanis kimondottan jó hatással van testre és lélekre egyaránt.
„Csipkés combfix, tűsarok, tűzpiros rúzs… ÚúúÁáá!”

Régóta tudjuk, az emberek zöme napközben is sokat agyal a szexen, ilyenkor erotikus képek öntik el az agyat, s ez határozottan jó hatást gyakorol a fiziológiás folyamatokra. S ha már ez így van, a brit tudósok sem tudták megállni, hogy ne nyúljanak a témához. A British Sexual Fantasy Research Project (Brit Szexuális Fantázia Projekt) keretei között kutatók arra keresték a választ, hogy a napközben született belső szexuális fantáziák tulajdonképpen mi célból pattannak ki a fejekből, írja az angol pszichológiai szakportál, a Psychology Today

Felméréseik során arra a meglepő eredményre jutottak, hogy a 18 karikás – napközbeni – fantáziaképeket csak a legritkább esetben váltják ki erotikus stimulusok vagy kielégítetlen szexuális vágyak. A megkérdezett férfiak 26, a nők 12 százaléka például unaloműzés céljából gondol buja képkockákra, míg a férfiak 2, a nők 18 százaléka szerint a belső gondolati pornó kiváló antidepresszáns. A projekt során sokan vallották meg, hogy fantáziálgatás közben sokkal több minden lehetséges, mint a való életben, 5 százalék szerint pedig fantáziájukban sokkal, de sokkal jobb a szex. Akadtak olyanok is, akik azért gondolnak sokat a szexre, mert így akarnak eltűnni a jelenből, s persze olyanok is, akik egész egyszerűen nem tudták megmagyarázni, hogy pajzán képzelgések miért jelennek meg a gondolataikban.

A(z) “Szerinted miért jó a szexfantázia?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Miért? Miért? Hát mert jó

 

Provokál az, aki nem hord melltartót?“Azt szeretném megkérdezni, hogy szerelmesen a szex más, mint szerelem nélkül? Még soha nem voltam szerelmes, és még soha nem volt orgazmusom.” – Ha van véleményed a témában, üzenj anonim és regisztráció nélkül az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top