Szex

A hét szexkérdése: Mennyi ideig működhet egy távkapcsolat?

A Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk bevallotta, hogy <a href=http://megsugom.hu/sugas/felek-tavkapcsolatba-kezdeni > távkapcsolat előtt áll, de fél tőle. </a> Lebeszéljük vagy rábeszéljük?

 A hét szexkérdése: Mennyi ideig működhet egy távkapcsolat

Grafika: Dániel András

hamone – „Én akaratom ellenére kerültem bele, ha megszokod, elviselhető.”

#4804-es hozzászólás – „Ne, egy idő után valamelyik fél feladja, ha túl nagy a távolság.”

#4904-es hozzászólás
– „Én hittem benne, kétszer is belevágtam. Amikor az elsőnek vége lett (1 év), megfogadtam, hogy soha többé, de pár év múlva mégis így alakultak a dolgok – nem tartott sokáig (5 hónap, ebből 3 távkapcs). Nekem nem sikerült, de talán bennünk volt a hiba, ezért is nem mondom biztosan, hogy nem működik, de azt tudom, hogy rengeteg kompromisszum, türelem és megértés szükséges hozzá. Nem könnyű.”

kac – „Én távkapcsolatban éltem három évig, a pasim Olaszországban, én itthon. Havi egyszer-kétszer tudtunk csak találkozni. Nem is volt bajunk ezzel, bírtuk, működött a dolog, majd miután lediplomáztam és kimentem hozzá élni, elcsesződött minden. Nem tudtam beilleszkedni, nem éreztem jól magam, háromnegyed évig bírtam, majd hazajöttem.”

#4917-es hozzászólás – „Én egy évig bírtam az ingázást, a repülőjegyekre ment el minden pénzem. Ő nem akart Magyarországon élni, én meg nem akartam Cipruson.”

#5703-as hozzászólás – „Én egyszer próbáltam, csúnya vége lett. A srác visszament a barátnőjéhez, akivel egy városban laktak, csak engem elfelejtett erről értesíteni. A közös barátaimtól tudtam meg. Világégés volt.”

#5705-ös hozzászólás – „Nekem szinte mindig külföldi pasijaim voltak: görög, francia, svéd, szlovák, német. Én kimondottan élvezem a távolságot, az utazást. Bár igaz, ami igaz, egyik sem tartott tovább két évnél.”

#5706-os hozzászólás – „Persze, hogy adj esélyt, ha nem adsz, akkor honnan tudnád, hogy miről maradsz le? Ezt a hozzáállást soha nem értettem. Egy távkapcsolat is működhet. Annyi példa van erre. Menj bele!”

#5714-es hozzászólás – „Egy próbát megér! De érdeklődj a helyi szokásokról, illemszabályokról, megkímélve magad a kínos pillanatoktól.”

mgkiqus – „Szintem igen, feltéve, ha nem vagy féltékeny típus. Ha nagy a szabadságigényed, egyenesen ideális.”

 

A hét szexkérdése: Mennyi ideig működhet egy távkapcsolatJövő heti szexkérdésünk: Ha szereted, számít, mennyit keres? Ha van véleményed a témában, küldd el nekünk a Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra: IDE!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?
A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top