Szex

A gumit is házhoz viszi a biciklis futár

Elég egy telefonhívás, és az óvszert, a síkosítót, de még a vibrátort is házhoz viszi a futár.
napi 2-3 olyan telefonhívás biztosan befut, ahol cigarettát, alkoholt rendelnek
Napi 2-3 olyan telefonhívás biztosan befut,
amikor cigarettát, alkoholt rendelnek

„Jó estét! Szeretnénk rendelni egy csomag XXL-es óvszert és egy flakon narancsos síkosítót! A címem…” Ehhez hasonló telefonos rendelést itthon még nem nagyon bonyolítanak, az USA-ban azonban annál inkább. New Yorkban például külön biciklifutárcéget működtetnek arra, hogy a +18 tartalmú rendeléseket leszállítsák.

Mindegy, hogy a betelefonálónak gumira, vibrátorra vagy egyéb izgalmas szexuális segédeszközre van szüksége, elég a cég portálján kiválasztani a terméket, a futárok legkésőbb egy órán belül a megadott címre fuvarozzák. (Valentin-napon a 30 dolláros szállítási költséget sem számítják fel.) Persze nem ez az első és egyetlen vállalkozás, amelyik nem épp mindennapi rendelések házhoz szállítását végzi, a briteknél például esemény utáni tablettát lehetett így igényleni.

Ha a taxisok mesélni tudnának…

Nem kell külföldi példa után keresgélni, a magyar ember is pont elég kényelmes ahhoz, hogy telefonon – pontosabban taxin – keresztül szerezze be a legfontosabbakat. A 6×6 taxitársaság diszpécserközpontjába napi 2-3 olyan telefonhívás biztosan befut, amikor cigarettát, alkoholt rendelnek, de a gyros, a hamburger sem ritka, sőt volt már arra is példa, hogy cementet, tejet vagy jeget kellett szállítani. Az ilyen megrendelések kockázatosak, jellemzően csak regisztrált utasok számára teljesítik a kérést; megveszik a kért tételt, majd elviszik a kért címre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top