nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
A pasik sokkal gyorsabban vigasztalódnak válás után

A pasik sokkal gyorsabban vigasztalódnak válás után

A férfiak könnyebben túlteszik magukat egy váláson és házasodnak újra, mint a nők. Sőt szívesen kérik ki profik véleményét is az első randi előtt, legalábbis egy új felmérés szerint.
NLCafé
f Ajánlom
Ilyen tanácsadóhoz mi is szívesen fordulnánk
Ilyen tanácsadóhoz
mi is szívesen fordulnánk

Az elvált férfiak 47 százaléka szeretne újra megnősülni, ellentétben a nőkkel, akiknek csupán 20 százaléka nyilatkozott hasonlóan egy kétezer fő részvételével nemrég elvégzett kutatás során. A témával kapcsolatban megkérdezett brit válóperes ügyvéd szerint az eredmény egyáltalán nem meglepő.

„Vannak többször is visszatérő férfi ügyfeleink. Épp most intézzük egy férfi ügyfelünk harmadik válóperét – mondta el a brit iroda munkatársa. – Tapasztalataim szerint a nők sokkal óvatosabbak, ha már túl vannak egy váláson. A férfiak viszont gyorsan új barátnővel vigasztalódnak, akik biztonságra vágynak, és így gyakran ráveszik őket a házasságra.”

A szakember állítását a felmérés is alátámasztja, hiszen a válaszadó pasik 42 százaléka mondta azt, hogy mielőbb randizna, sőt szívesen venné, ha egy az udvarlásban jártas tanácsadó – mint például Ryan Gosling az Őrült, dilis szerelemben – segítene nekik a csajozásban. Egy brit randiszakértő elmondta, hogy rengeteg férfi fordul hozzájuk, hiszen legtöbbször sok év telik el az első kapcsolat kezdete óta, és az exférjek bizonytalanok, mit vegyenek fel, vagy hogyan viselkedjenek a randikon.

Az elvált nőknek ugyanakkor kevesebb mint 20 százaléka ragadna meg egy ilyen lehetőséget, mint ahogy az online társkeresést is kevesebben vetik be a pasiknál, akik sokkal szívesebben teszik fel a profiljukat különböző oldalakra.

Megosztás Facebookon