Szex

Felmentették a diáklányt molesztáló tanárt

A bíróság felmentette azt a férfit, aki egy kiskorú diáklányt csábított el.

Aggasztó, hogy ma már nemcsak az oktatás színvonala, de a gyermek biztonsága miatt is aggódnunk kell. A gyerek sehol nincs biztonságban. Mi ez, ha nem a szülői tehetetlenség netovábbja?

Képünk csak illusztráció!
Képünk csak illusztráció!

A lány alig volt 14 éves, amikor egy 32 éves tanár eltekerte a fejét. A férfi azzal hitegette, hogy szereti, csak rá tud gondolni, nem tud nélküle élni. SMS-eket, maileket, chatüzeneteket küldözgetett a lánynak, ahol a diákot „Mézecskéjének” becézte, és rendszeresen kicsábította az órákról, hogy aztán az iskola eldugott helyiségeiben szexeljen vele, írja a német hírportál, a Welt Online.

A férfi nemcsak kedves, de intim, vad és obszcén – a nemi szervét láttató MMS-eket – és üzeneteket is küldött a lánynak, amiket a lány rendre törölt, ahogy azt a férfi megkövetelte tőle. Mindent megtett, amit a férfi elvárt tőle, szerelmes volt. A pár azonban hamar lebukott, a lány édesapja megtalálta a férfi SMS-eit, és azonnal feljelentést tett. A lány ennek hatására szakított a családjával, a bírósági per során végig a férfi pártján állt.

Az eset öt éve történt Németországban, az ügy mégis aktuális, a bírósági ítélet ugyanis nemrég megszületett: a tanárt nem találta bűnösnek a bíróság, nem követett el szexuális erőszakot, a jogerős ítéletben pedig arra hivatkoznak, hogy a tanár nem tanította a lányt, nem adott neki jegyeket, éppen ezért nem tartozott érte felelősséggel.

Az ítélet óriási port kavart Németország-szerte, a szülők zaklatottak, civil szervezetek emelik fel hangjukat, az oktatási minisztériumban pedig olyan ígéretet tettek, hogy a diákok védelmét szabályozó törvényeket átdolgozzák – de az ítélet felülvizsgálatát is fontolgatják.

A lány és szülei nem értik a bírói döntést, hiszen a férfi tudatosan, előre eltervelten csábította el a lányt, aki csak akkor józanodott ki, amikor kiderült, a férfi a kishúgánál is próbálkozott, amit e-mailek is bizonyítanak.

Felmentették a diáklányt molesztáló tanártSzólj be, kommentelj vagy súgj nekünk Te is! – Anonim, regisztráció nélkül.
Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top