Szex

A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?

Sokan úgy tartják, egy heves összezördülés után robban igazán nagyot a szex. Vajon tényleg így van? Megkérdeztük!
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
Grafika: Dániel András

A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?Bolka – Ha már úgyis 220 a vérnyomásod, legalább kellemesen vezesd le a feszültséget! A felfokozott érzelmi állapot könnyen vezet szintén felfokozott együttléthez…

Lolka – Éreztem én, hogy konfliktuskerülőnek lenni erős hendikep.

Péé – Kiderült, hogy az akkori szerelmem megcsalt, elhagytam, majd visszamentem hozzá. Akkor éjjel hatalmasat szexeltünk, és hatalmasat élveztünk mindketten. Persze rengeteget veszekedtünk előtte.

Kagy – 16 évig voltam nős. Feleségem lelépett. Arra emlékszem, hogy igen, utána jó volt és segített. Az azóta volt párjaimmal más a helyzet. Kerülöm a veszekedést. Ha mégis van, akkor inkább ebbe az irányba megyek el.

Krisztina – Szerintem nincs jobb, mint egy kiadós vita utáni szex. Ilyenkor a felekben csak úgy tombolnak az érzelmek, és ilyenkor sokkal spontánabb és szenvedélyesebb lehet a szex, mint máskor, és nagyszerűen oldja a feszültséget. Ha pedig még nem sikerült megoldást találni a problémára, egy jó szex után ellazulva újra nyitottabban át lehet gondolni a dolgokat. Természetesen ehhez elengedhetetlen a kölcsönös szeretet és tisztelet.

Lívia – Van benne valami! Felturbózza az adrenalinszintet.

Lola – Jobb! S miért? Mert több benne a szenvedély…

Rita – Ez igaz! Akkor döbbentem rá, hogy igazán szeretem, amikor veszekedtünk, majd el akart hagyni. Azóta érzem, hogy feltétel nélkül szeretem. Egy kiadós veszekedés pozitív irányba is hozhatja a kapcsolatot!

‘dorka – Keveset vitatkozunk. Ha véletlenül beleszaladunk, az erotika, a szex feledtet. (Tény, nincsenek olyan kardinális vitáink, amiért napokig haragudni kellene a másikra.)

A vita utáni együttlétek nem jobbak vagy rosszabbak, de mások. Hevesebbek, mégis érzelgősebbek. Ilyenkor önzőbbek vagyunk, kiadunk magunkból olyan vágyakat is, amiről máskor beszélni is ritka. Ami viszont nagyon más, az az orgazmus. Valahogy mindig nagyobb a durranás. Persze nem állok le vitatkozni a szex kedvéért.

A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?Eszter – Szerintem ez csak tüneti kezelés, a kiváltó okot nem szüntetjük meg, csak elfedjük valami mással. A jó szexhez nyugalom kell és harmónia, nem használható feszültség levezetésre.

Tatami – Nálunk biztos nem, balhé után napokig hozzá se lehet szólni a csávómhoz, nemhogy hozzáérni.

#1873-es hozzászóló – Csak abban az esetben, ha a felek egyébként szeretik és tisztelik egymást. Ha a viszonyuk se veled, se nélküled alapon működik, vagy nem őszinte, és örök konfliktusok tarkítják, akkor a szex csak egy eszköz arra, hogy összetartsák a kapcsolatukat. De ha egyébként jó a kapcsolatuk, csak akadnak viták, a vita utáni szex jó feszültséglevezető lehet. A felek az energiájukat egy hatalmas szeretkezésbe ölhetik. De ha ezt a fajta szexet érzik a legjobbnak, akkor gondok vannak.

Klaudia – Szerintem ilyenkor nem nagyon van kedve az embernek szexelni, vagyis attól függ, hogy sikeredett a kibékülés.

Zsé – Ha ő akaszt ki, nem tudnék kedves lenni hozzá. Ha pedig ő sértődik be, akkor meg magára vessen. Szóval vita után nincs is szex. 🙂

Katis – Nem vagyok egy veszekedős típus, sőt valójában konfliktuskerülő vagyok, így fogalmam sincs arról, hogy milyen lehet vita után a szex. 🙁

Andrea – Szerintem a jó szexhez nem kell vita, csak két olyan ember, aki vonzódik egymáshoz. Ha már vita kell ahhoz, hogy az ember hangulatba kerüljön, ott baj van.

 

A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?Jövő heti szexkérdésünk: Reggel tényleg jobb a szex? Válaszod küldd el nekünk a Megsúgom oldalra, ahol regisztráció nélkül, anonim tudsz üzenni, kommentelni, beszólni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top