Szex

Házassága érdekében engedi prostikhoz a férjét

Te eltűrnéd, hogy a párod más nőkhöz járjon, ráadásul még fizessen is a szexért? És ha orvosi oka van annak, hogy többé nem jó együtt?

Nina és Andrew 25 éve – állításuk szerint – boldog házasságban élnek, annak ellenére, hogy négy éve nem szexelnek. Pontosabban egymással nem, mert a férj máshol keresi a nemi örömöket – erre  pedig nyomós okuk is van.

25 éve házasok
25 éve házasok
forrás: mirror.co.uk

A férfinél négy évvel ezelőtt egy speciális betegséget diagnosztizáltak, ami a hímvessző elváltozásával jár, jellemzően erősen hátrahajlik, néha a hasfalra simul. Ez a szexet is befolyásolja, bár az ágyban a férfi nem érzi a különbséget, az asszony számára a szex fájdalmassá vált.

A pár próbált megoldást találni a problémára, de az orvosok nem tudtak segíteni, egyetlen megoldás egy kockázatos péniszműtét lenne, amire sem Nina, sem Andrew nem mert rábólintani. Aztán 2009-ben egy hongkongi utazás elhozta a megoldást; a hotelban a férfi elment egy masszázsra, ahol a nyak- és hátmasszázsból szex lett, felesége pedig hamar rájött, hogy történt valami. Andrew bevallotta a dolgot, Nina pedig nehezen tudta feldolgozni a történteket. Bár a férj korábban kétszer is félrelépett, a házasságuk ezt is kibírta.

„Amikor megismertük egymást, a nemi életünk tökéletes volt, két közös gyermekünk is van. A betegség azonban mindent megváltoztatott. Ennek ellenére a házasságom sokkal többet jelent annál, hogy a szex miatt eldobjam magamtól” – magyarázza Nina. Belátta, ha nem akarja elveszíteni a férjét, meg kell oldani a kérdést, s ha neki fáj is a szex, a férjétől nem tagadhatja meg. Hozzájárult hát ahhoz, hogy a férfi pénzért vásároljon szexet. „Persze nem vagyok boldog attól, hogy fizet a szexért, de nem tudom elképzelni, hogy nélküle éljek” – mondja a 49 éves brit nő, és hozzáteszi, a férfi az ő lelki társa, tinédzser koruk óta együtt vannak, nem engedi meg, hogy a szex miatt menjen tönkre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top