Szex

Zúzódás, ficam és törés: a leggyakoribb szexbalesetek

Néha a vágy annyira elborítja az ember agyát, hogy testi épségére és a berendezésre való tekintet nélkül mássza meg a csúcsot. Minden harmadik ember évente megsérül a szex közben.

A szőnyeg az ellenséged!

Réka (29) egy kellemetlen balesetről tud beszámolni, annak nyomait pedig mind a mai napig őrzi a testén. Expasijával először estek egymásnak, amikor már nem sikerült eljutni az ágyig, a szoba hófehér, durva szövésű szőnyegén landoltak – s mivel Réka volt alul, a heves szex közben a csigolyák vonalában a szőnyeg csúnyán ledörzsölte a bőrt, a seb hetekig nem gyógyult be. S bár a pasinak azóta se híre se hamva, a tízcentis heg mind a mai napig az első éjszakára emlékezteti. 

véletlenül a szemembe ment és utána fél óráig nem láttam.
“Véletlenül a szemembe ment és utána fél
óráig nem láttam”

Erős Pista

Égési sérülést persze nemcsak a szőnyeg okozhat, az erős paprika sem kímél. “Egy reggeli után csípős paprikás kézzel nyúlt belém pasim. Ordítottam, annyira fájt. Senkinek nem kívánom” – meséli Viki (31), aki csak a kajában szereti az erőset, sehol másutt nem kér belőle.

Ha már a csípősnél tartunk, nemcsak a paprika lehet kellemetlen, a nedvek legalább annyira – például ha szembe kerülnek: “Fogalmam sincs, hogy mi van a spermában, de nekem félórára elment tőle a látásom, amikor véletlenül a szemembe ment. Teljesen be voltam szarva, hogy megvakulok. A pasimat meg meggyanúsítottam, hogy tuti drogozott, ha ilyen hatású az anyag” – meséli Klaudia (33), aki azóta csukott szemmel élvezkedik. 

A fogtündér és a kantár esete

Ha az embernek szerencséje van, akkor a szexuális hadviselés során szerzett sérülések híre a párok és a hálószoba négy fala között marad, másoknál közönség is akad. Szilviéknél a helyszín egy esküvői buli volt: “Lángoló érzelmek, eldugott kis helyiség. Az ajtót nem zártuk kulcsra, orális szex folyamatban, valaki benyitott, én ijedtemben haraptam, az eredmény: vérző kantár (ahol a bőr érintkezik a makkal) és véres szájjal én.” Határozottan kellemetlen. 

A hálószobai sérülések gyakoriak

Óvatos becslések szerint a világon naponta 240 millió ember szexel, egy átlagember életében 5100-szor. A szexuálisan aktívak 33 százaléka évente megsérül szex közben. (Forrás: medicalinsurance.org) A leggyakoribb szexbalesetek: izomhúzódás, hátsérülés, szőnyeg okozta égési sérülések (hát, térd), görcs, könyök- és térdzúzódás, vállhorzsolás, kifordult térd, megfeszített csukló, kificamodott ujjak. A szexbalesetek 40 százalékában valamilyen használati tárgy is eltörik, legtöbbször az ágykeret, képkeret, alkoholos üveg, pohár, váza, ablaküveg, ajtó, de gyakran a fal látja kárát a heves együttlétnek.

 

A test tűrőképessége határos

Nincs ember a földön, aki háromnegyed óra intenzív orális szextől ne dőlne ki, vagy rosszabb: “A pasimat orálisan kényeztettem, ő pedig szándékosan visszatartotta az ejakulációt. Már 45 perce használtam a számat, amikor a hasára csaptam és ráparancsoltam, hogy ne húzza tovább. Gyakorlatilag tovább nem is tudtam volna kényeztetni őt, mert kiakadt az állkapcsom. Nem tudom, hogy ennél jobban megalázhatja-e magát egy nő, de ez voltam életem első és egyetlen szexbalesete” – meséli Bori (34), akinek azóta visszaakadt az állkapcsa. 

SzexbalesetekAjtóstul, hátulról

Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a szexbaleset röhejes legyen, vannak igazán komoly és kellemetlen következményei annak, ha a szex nem úgy sül el, ahogy elterveztük: “Életem egyik legrosszabb emléke, amikor a pasim minden figyelmeztetés (és pláne síkosítás) nélkül hátulról hatolt belém. Elsírtam magam, annyira fájt, ráadásul utána sem lett jobb, picit berepedt a végbélnyílás, és körülbelül egy-két hétig nem múlt el. Bevallom, hogy annyira megijedtem, hogy elmentem dokihoz, és őszintén elmondtam, hogy mi volt, szerencsém volt, mert nagyon rendes a nőgyógyászom. Azt mondta, annak a férfinak is pont azt kívánja, amit nekem okozott” – meséli Tünde (27), akinek az eset óta az anális szex érthetően tabu.

Néha elhajlik és fáj

Persze nemcsak a nőknek tud fájni a szex, a férfiaknak legalább annyira, főleg ha férfiasságukban sérülnek. “A párom nagyon kedveli a durva szexet, legutóbb is ezerrel küldte. Nagyon mélyen belém hatol, (nem valami kellemes), és közben mindig teljesen kihúzza a péniszét. És az egyik erőteljes behatolásnál kicsit mellészúrt, és nem a hüvelyt találta el, hanem a gát területének ütközött, és a nagy és heves erőkifejtés következtében visszahajlott. Rettenetesen fájt neki. Percekig csillagokat látott meg nyüszített a fájdalomtól. Hát így jár, aki ennyire »gyengéd«. Isten nem ver bottal. Huuu, de bunkó vagyok” – írja Krisztina (32).

Neked volt már szexbaleseted?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top