Szex

A mobilod megmondja, hol vehetsz gumit

Az okostelefon vészhelyzet esetén is segít, megmutatja, hol vásárolhatsz leggyorsabban óvszert.

A telefonos applikációknak se szeri, se száma: segítségükkel leszokhatunk a cigiről, futás közben mérik a kilométereket meg a kalóriát, de ha épp nincs kéznél gumi, megmutatják, hol van az első olyan bolt, ahol óvszert vásárolhatunk.

A mobilod megmondja, hol vehetsz gumit
A mobilod megmondja, hol vehetsz gumit

 

Az iCondom egy újabb ingyenes app, ami GPS-en keresztül navigál, hogy hol található a legközelebbi gumilelőhely. Az óvszerpontok listáját a felhasználók is bővíthetik, olyan hasznos információkat tölthetnek fel, mint adott gyógyszertár, drogéria nyitvatartási ideje vagy éppen az óvszer-automata meghibásodása.

A telefonos applikáció egy HIV-megelőző kampány, a Staying Alive (magyarul: életben maradni) keretei között született meg, de egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Svájcban, Svédországban és Írországban segít. Az iCondomot azonban úgy fejlesztették, hogy bármely városban átvehető legyen az alkalmazás. 

 

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top