Szex

Kirúgták a pilótafülkében szeretkező párt

Szex a pilótafülkében: míg egyeseknek csak fantázia, addig mások a tettek mezejére léptek. Kár, hogy lebuktak.

Szex miatt menesztették a pilótát és a stewardess-tEgy jól megválasztott helyszín sokat dobhat a szexen. Tudta ezt az a pilóta és stewardess is, akik munkahelyüket, egészen pontosan a hongkongi Cathay Pacific légitársaság egyik gépének pilótafülkéjét választották az intim légyott helyszínéül.

Kár, hogy lebuktak, mivel a szerelmes pillanatokról fotókat is készítettek, azok pedig a férfi laptopjáról rejtélyes körülmények között felkerültek az internetre. A párt azonnali hatállyal elbocsátották, és a légitársaság nyomozást indított az ügyben, attól tartanak ugyanis, hogy szándékos lejáratás áll az eset hátterében. Egy biztos, az utasok nem voltak veszélyben, hiszen mindez a földön történt.

 

 

 

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top