Szex

Új tanfolyam: így fogj magadnak gazdag férjet!

30 órás tanfolyamot indítottak azoknak a nőknek, akiknek feltett szándékuk gazdag férjet találni. A szánalmasnak nyugodtan nevezhető képzés Kínában indult, de még a végén valaki megszervezi nálunk is.

Így fogj magadnak milliomos férjet!A pekingi Erkölcsi Képzési Központban elindított képzés résztvevői elsajátíthatják többek között, hol és miképpen hívják fel magukra a tehetős urak figyelmét, és hogyan viselkedjenek a randevúk során. Személyiségfejlesztés, kommunikációs tréning, smink- és stílustanácsadás, sőt a teatöltési technikák tökéletesítése is szerepel a programban.

A tanfolyam befektetésként is felfogható, ugyanis a legkevésbé sem olcsó: az ára 20 000 kínai jüan, azaz nagyjából 600 000 forint.  

„A családunk saját vállalkozást vezet, és volt egy időszak, amikor nagyon rosszul mentek a dolgok. Akkoriban sokat tépelődtem, azt kérdeztem magamtól, miért kellett így történnie, miért különböztem már gyerekkoromban is annyira másoktól? Aztán arra gondoltam, ha sikerül férjhez mennem egy gazdag emberhez, legalább nem kell többé aggódnom” – mondta a tanfolyam egyik résztvevője, a 23 éves Zhou Yue a Reutersnek nyilatkozva.

„Ha azzal hirdetnénk az iskolát, hogy itt elsajátíthatod, hogyan hozz ki magadból többet, és hogyan alapíts jó családot, sok lány azért nem jelentkezne, mert úgy véli, ő már mindent tud erről. Ezért arra jutottam, hogy sokkal célravezetőbb feltenni a kérdést: gazdag férjet akarsz fogni?” – magyarázta az iskola alapítója, Shao Tong.

A tanfolyam ugyanakkor állítólag óriási siker: az első turnus tavaly augusztusban indult, azóta 30 egykori résztvevőnek sikerült tehetős férfival házasságot kötnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top