Szex

Pippa régi-új pasival jelent meg Wimbledonban

Pippa Middleton szerelmi élete egyre inkább kezd hasonlítani egy szappanoperára. Szakít, visszamegy, íme, a legújabb fejlemények. De közben azért továbbra is jól öltözik.

Pippa kibékült az exével?Nem vitás, a formás popsijáról (is) ismert Pippa körül zajlik az élet. Nővére esküvőjére még krikettjátékos kedvesével, Alex Loudonnal érkezett, majd nemrégiben bejelentették, hogy különváltak útjaik. Részben mert ritkán tudtak találkozni, másrészt mert Pippa már olyan körökben mozog, amivel Loudon nem tudott lépést tartani. Legalábbis erről szóltak a hírek. No meg arról, hogy a kisebbik Middleton lány régi barátjával, a milliomos George Percyvel utazott Spanyolországba nyaralni.

A történet azóta újabb fordulatot vett. Pontosabban régi-újat. A wimbledoni tenisztorna keddi játéknapjára Pippa újra Loudonnal érkezett, és együtt szurkolták végig Roger Federer meccsét. Wimbledon hatszoros bajnoka számára sajnos véget ért a játék, de reméljük, Pippáék szerencsésebbek lesznek. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy kibírják-e együtt a következő Grand Slam tornáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top