Szex

Keressük a legszexibb politikust!

A britek már tudják, hogy ki a legszexibb politikus. Most rajtunk a sor. Szavazz, hogy kiderüljön, nálunk ki a győztes!

A weboldal alapítója egy 22 éves fiatalember, Francis Boulle, aki a Made In Chelsea című valóságshow-ban is szerepel. A Tatler magazin az egyik leghitelesebb londoniként emlegette, és korábban Emma Watsonnal, a Harry Potter sztárjával is összehozták, miután megjelent egy közös kép róluk.

Egy brit internetes oldal azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy megtalálja az ország legszexibb politikusát. Maga a weboldal egyszerű, mint a faék: a látogató két, véletlenszerűen felugró képből kiválaszthatja, hogy ha már, akkor melyiküket vállalná be egy menetre.

A két portré alatt a lelkiismeretes készítő kilistázta mind az 506 férfi és 142 női képviselő arcképét, így ha égető vágyat érezne a kedves szavazó egy kis politikusszexre, akkor mostantól ezeket a képeket nézegetve ábrándozhat tovább.

Mondanunk sem kell, a brit politikusok közt is van jó pár sótlan alak, aki nemcsak csúnya, de még humorérzéke sincs: attól félnek ugyanis, hogy a „felelőtlen szavazás” elriaszthatja a fiatalabb generációt attól, hogy politikai pályára lépjen.

Még egy érdekesség: a SexyMP.co.uk az egykori Facemash-oldal alapján készült, amiről azt kell tudni, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg készítette azt is. A Facebook elődje ugyanis eredetileg egyetemista lányok képeit tartalmazta: a két felugró arc közül kellett kiválasztani azt, amelyiket a látogató vonzóbbnak talált.

Most viszont mi is kedvet kaptunk, hogy megszavaztassunk titeket, kedves olvasóink: szerintetek melyik férfi a legvonzóbb?

Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összeszedtünk 6 jobb külsejű magyar politikust, nektek pedig nincs más tennivalótok, mint kattintani és szavazni. Igyekeztünk demokratikusak lenni, ezért mind az öt parlamenti párt soraiból választottunk, és az extrajófejség jegyében még a három független közül is felvettünk egy versenyzőt. Persze a válogatás innentől szubjektív, ha szerintetek méltatlanul kihagytunk volna egy szexi honatyát, akkor ne tartóztassátok magatokat, lehet kommentelni!

A(z) “Szerinted ki a legszexibb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Mesterházy Attila (MSZP)

 

Ha a listával nem vagy elégedett, küldd el erre a címre, hogy szerinted ki a legszexibb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top