Szex

A nők 97 százaléka gyűlöli a testét

Vagyis legalábbis naponta van legalább egy olyan pillanata, amikor gyűlöli a testét.

A nők 97 százaléka gyűlöli a testétDr. Bonnie Eaker Weil, a Make Up Don’t Break Up című könyv szerzője azt tanácsolja a nőknek, hogy találjanak ki maguknak olyan pozitív és önmegerősítő rituálékat, melyekkel növelni tudják az önbizalmukat.

A nők 97 százaléka gyűlöli a testét
Mindent vagy semmit a hüvelyi orgazmusról

„Azok a nők, akik nem szeretik a testüket, sikertelenebbek a párkapcsolatokban, kevesebbet randiznak, és ez rossz hatással van a teljes énképükre. – mondja  dr. Weil. – Nem nehéz megérteni, hogy a nők ilyen rosszul viszonyulnak a testükhöz. A celebek imádatával, a média szépségre való fókuszálásával, a sok diétás tippel, amelyek mind azt sugallják, hogy valamit változtatniuk kéne magukon, a lehető legrosszabb hatásoknak vannak kitéve. Már a fiatal lányok is abban a tudatban nőnek fel, hogy messze vannak a tökéletestől.”

Dr. Weil szerint erre az egyre durvább problémára az egyetlen megoldás, hogy a nők alapjaiban megváltoztassák a hozzáállásukat, és felhagynak azzal a szokással, hogy folyamatosan kritizálják magukat. Weil a következő szlogent javasolja a nőnek: „Tudok szeretni, és megfelelő vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top