Szex

Így kell felszedni a csajokat – férfimagazinok tippjei

Mutass egy kis klasszist! Adakozz menhelynek! Ne is foglalkozz a nővel! – csak néhány a legbénább csajozós tipp közül. Ezek után ki csodálkozik azon, hogy csupa ügyetlen fazonnal akadunk össze?

Nehéz eldönteni, hogy ezek a magazinok minket, nőket, vagy a pasikat nézik teljesen hülyének. Mindenesetre az a férfi, aki ezeket a tippeket követi, maximum a randizombik közé tud bekerülni.

Férfimagazinok szextippjeiSzórakoztatás

„A legszebb nők elvárják, hogy szórakoztassák őket. Ezért viccesnek, kalandosnak és veszélyesnek kell lenned. A nők rákattannak az olyan pasikra, akik jól elszórakoztatják őket, pláne ha másnap nem is keresik a kívánt nőt.”

Ebben az a legnagyobb tévedés, hogy csak a legszebb nők várják el, hogy egy pasi szórakoztató legyen. Lehet, hogy egy előnytelen külsővel megáldott nő nem kaphatja meg hazánk Brad Pittjeit, de ez közel sem jelenti azt, hogy meg kell hogy elégedjenek egy kockafejű töppeteggel. A második legnagyobb tévedés pedig az, hogy a jó nők, illetve a nők általában gerjednek arra, ha valaki tesz rájuk. Nos, nem. Az igazán jó pasiknak pont az a jellemzőjük, hogy akkor is izgalmasak, ha a homlokukra van írva, hogy fél karukat odaadnák a nőért.

Kihívás

„Tégy úgy, mintha nem különösebben érdekelne a csaj, és csak azért hívod fel, mert épp unatkozol, vagy egyébként értelmes társaságnak tartod. Ennek hatására mindent meg fog tenni, hogy felkeltse a figyelmedet.”

Utóbbi mondat a szórakoztató újságírás gyöngyszeme. Mindent?… És egészen pontosan mi mindenre gondoltak? Miért tennénk meg „mindent” egy olyan pasiért, akit nem érdeklünk? Egy magára valamit adó nő ilyenkor szépen sarkon fordul és befogadóbb közeget keres.

Nagylelkűség

„A szép nők szinte mindent megkapnak a férfiaktól, úgyhogy ne próbáld meg ajándékokkal elhalmozni. Jobb, ha jótékony hajlamokat mutatsz. Ha azt látja, hogy mások jólétéért aggódsz, és látványosan cselekszel is, biztosan beléd esik.”

Így kell felszedni a csajokat - férfimagazinok tippjei
Pasiszótár – „Olyan jó, hogy vagy nekem!”

Álljunk meg egy szóra! Ki mondta, hogy nekünk nem kell ajándék? Nem nagyon létezik olyan nő, aki utálja az ajándékokat. Ráadásul milyen tévút az, miszerint rögtön beleszeretünk egy adakozó jótét lélekbe… Csak azért, mert valaki kutyatápot visz egy menhelyre, még nem biztos, hogy álompasi.

Idő

„Minél tovább beszélgetsz a jó nővel, annál nagyobb eséllyel fogod elszúrni. Tűnj el, amint megszerezted a számát, és ne várd meg, hogy találjon rajtad valamit, ami nem tetszik neki.”

Nos igen. Ugyanakkor a nőben felmerülhet, hogy a pasinak vajon mi a rosseb a baja, arról nem is beszélve, hogy amit ott és akkor mondott volna, az később úgyis kicsúszik a száján. Tehát miért is húzzuk egymás idejét, ha nem muszáj? Ha egy pasi annyira parázik, hogy elront valamit, az többnyire úgysem túl szexi.

Férfimagazinok szextippjeiDominancia

„Tudományos tény, hogy a vonzó nők tudat alatt a domináns férfiakhoz vonzódnak. A majmok között az összes közösülés 75%-ában a domináns hímeknek van részük.”

Persze, persze. Már csak az a kérdés, hogy ki dönti el, hogy melyik férfi domináns és melyik nem? Van erre valami teszt? Ráadásul a pasik nagy része összekeveri a dominánst az erőszakossal, ami még sosem volt jó irány, ha csajozásról volt szó.

Klasszis

„Mutass egy kis klasszist, a vonzó nők rá fognak indulni. Hogy mi az? Értesz a borhoz és a külföldi filmekhez? Szereted Frank Sinatrát?… Vagy esetleg az egzotikus kaját?”

Persze, mutass egy kis klasszist, vagy néhány tigrisbukfencet. Végezzen el a pasi egy borszakértői tanfolyamot, vegyen 5 Sinatra CD-t, és egyen a sarki kínaiban. Ettől lesz igazán vonzó. Az már nem számít, ha közben neveletlen és bunkó, a lényeg, hogy mutassa azt a klasszist.

Így kell felszedni a csajokat - férfimagazinok tippjei
Női magazinok szextippjei

Szex

„Semmi esetre ne közeledj a jó nőhöz barátkozósan, mert azonnal el fog könyvelni havernak. Akármilyen nehéz is, tedd nyilvánvalóvá, hogy randizni akarsz vele.”

Sőt az lenne a legjobb, ha rögtön kikapcsolnák a melltartónkat, mi, nők úgyis imádjuk azt érezni, hogy hogy le akarnak minket fektetni. Tényleg van olyan pasi, aki ezeket a szuper tippeket követi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top