Szex

Pucéran kell főzni a jó szex érdekében?

Kétrészes sorozatunk második részéből kiderül, hogy miért érdemes pucéron főzni, és az sem marad titok többé, hogy az orr és pénisz rokonszervek...

6. „Ha vacsit főzöl, az egyik legfontosabb hozzávaló a kis köténykéd. Vedd fel a meztelen testedre, és sürögj-forogj a konyhában, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Reméljük, elég erős az ebédlőasztalotok!”

Pucéran kell főzni a jó szex érdekében?A második legfontosabb hozzávaló vajon mi lehet a „vacsihoz”?…Az élelmiszerek?… Mindegy, hagyjuk, szóval a kötény és a természetesség. Lehetőleg PVC-alapú kötényt használj, hogy szerelmed ne csak a látványtól, de a dörzsöléstől is villámcsapásszerű élményben részesülhessen. Amint minden szőrszála égnek áll, döntsd hanyatt az étkezőasztalra, amelynek politúrozott felületére kifejezetten odakívánkozik a nagyvonalú, drótkefével végzett súrolásnyom. Ha pedig menetközben odaég a forrásban lévő töpörtyű, a füst és az illatorgia tovább hevíti érzéseiteket, a csupasz bőrödre fröccsenő zsírról nem is beszélve.

7. „Lepd meg a pasidat a tél közepén egy otthoni beach-élménnyel. Szerezz be tengerzúgást idéző lemezt, és szórj fürdősót a kádba. A bejárattól rakd ki az utat kavicsokkal és kagylókkal. Várd őt a legszexisebb bikinidben!”

Különösen autentikus lehet a beach-élmény egy panelban, ahol sós víz helyett a szomszéd húslevesének a szaga terjeng a levegőben, olyannyira, hogy a pasinak csak az fog feltűnni, hogy teleszórtad a folyosót dolgokkal és bikiniben feszítesz, és valami fura zaj jön ki a hifiből. Ezt azért érdemes végiggondolni, mert még a legigényesebb megvalósítás esetén sem zárható ki, hogy a pasid egy hirtelen mozdulattal előrántja a telefonját és már tárcsázza is a pszichológus/párterapeuta havert.

8. „Feküdj az ágyra meztelenül, és idézzetek fel egy gyerekkori játékot. Most kibírod a hét fogást? A karodon, a lábadon, és… ó, igen!”

Pucéran kell főzni a jó szex érdekében?
 Szextippek 1.0

Na igen, nem vagyunk ellene egy kis játékosságnak, és már gyerekként is így ismerkedtünk, de az isten szerelmére… Ha már meztelenül fekszel az ágyon, akkor miért lenne szükség ilyen trükkökre. Arra lennék kíváncsi, hogy végigcsináljuk a hét fogást, és utána mi történik, hogyan lesz ebből szex? Ennek felidézése annyira szexi, mintha arról beszélgetnénk, hogy kinek mi volt jele az óvodában, és néhány nyögés közepette jeleznénk, hogy a banán már akkor is fallikus szimbólum volt. Persze igazán játékos csajok előkaphatják az unokaöcsi favonatát is, valamelyik csak bejön.

9. „Fókuszálj a mellbimbójára: Tehát vedd a kezedbe az irányítást – vagyis a szádba. Kezd a terület kényeztetését az ujjaid hegyével történő simogatással. Ezután folytasd gyengéd csipkedéssel, mielőtt elkezded nyalogatni, harapdálni és finoman szopogatni a mellbimbókat.”

Vigyázz, nehogy összekeverd a sorrendet, mert csak így működik és felcserélése kudarchoz vezethet. Könnyen előfordulhat, hogy a pasi megkérdezi, hogy „drágám, kimaradt a harapdálás és te máris szopogatod a mellbimbómat?” Elsüllyedhet szégyenében, és nem is remélheti a nő, hogy ezek után a pasija jó szeretőnek fogja tartani.

10. „Az orrjáratai konkrétan ahhoz a szövethez hasonlatos anyagokból állnak, mint ami a péniszben található és a merevedésért felelős. Minél jobban simogatod, annál jobban növelheted az öv alatti régióinak vérkeringését.”

Tudjuk, a sperma is azonos anyagból van, mint a takony, úgy hívják, hogy mucus (lat.) mégsem kezeljük egyformán a két szubsztanciát… Vagy erre szeretne rávezetni a szerző? Ennek a vizualizálását rábízzuk a kedves olvasóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top