Szex

Pasiszótár: “Jól érzem magam most egyedül!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 21. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Jól érzem magam most egyedül!”

A fordítás:
Pasiszótár: „Jól érzem magam most egyedül!”Még mi, férfiak is társas lények vagyunk. Komolyan, én például egy hétig sem bírnám szexpartner nélkül.
Na jó, átérzem a probléma súlyosságát – az előző bekezdéssel csak arra akartam utalni, hogy férfiak és nők alighanem másképpen keverednek szerelembe. A férfiak alantasan először kizárólag szexuális vonzerőt éreznek („szexpartner első látásra!”), aztán vagy beleszeretnek a szexpartnerükbe, vagy nem. A nőknél – persze ha komolyban nyomják – azért a testi vonzalom és az érzelmek nem pakolhatók ennyire szét, már az első pillanatban sem.
Vagyis egy férfi a megismerkedés előtti másodpercben nem társat keres, hanem szexpartnert. Ez az igazság. Ó, jaj. Most elárultam a Nagy Titkot.
És ezért súlytalan a fenti példamondat – már ha egy kapcsolat alakulása közben hangzott el, és nem egy nagy szakítás után.
Következtetés: ha még nem feküdtetek le, és máris ezt fecsegte a hím állat, az azt jelenti az ő egyszerű nyelvén, hogy nem vonzódik hozzád szexuálisan. Ha pedig kamatyok utáni beszéd ez, akkor annyit tesz: szexuálisan még csak-csak, de a nagy szerelem, az nem jött meg – és már új célszeméllyel elégülne.
További szép nyarat!

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 

A Pasiszótár eddigi példamondatai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top