Szex

Pasiszótár: “Maradjunk barátok!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 18. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Maradjunk barátok!”

A fordítás:
Vagyis járjatok együtt sörözni, meccset nézni, és megbeszélni, hogy ő melyik nőt hogyan és hányszor? Merthogy mi, férfiak időnk nagy részében ezt csináljuk a barátainkkal.
Nyilván egyikőtök sem akarná ezt, ugye?

És nyilván pontosan tudod, hogy valójában mit jelent a mondat.

Pasiszótár: „Maradjunk barátok!”

Igen, persze, azt jelenti, hogy ő nem akar veled szexuális kapcsolatba keveredni. Én egyébként nem használom ezt a kis hazugságot. Ha én kerülök abba a tulajdonképpen elviselhetően kellemetlen helyzetbe, hogy egy nő mindenáron ágyba akar cibálni, de én nem akarom ezt, két stratégiát szoktam előhúzni: 1. elmenekülök, 2. ha nem tudok elmenekülni, vagy a nő mindenhol megtalál, akkor megmondom neki, hogy nem akarom őt. De természetesen nem vagyunk egyformán kegyetlenek, úgyhogy megértem, ha valaki a 3. „elmaszatolom-elkenegetem” stratégiát alkalmazza – ez a megoldás is elfogadható. 🙂
Amúgy pedig a fenti példamondat nem kizárólag férfiduma, úgyhogy nem is Pasiszótárba való… Elárulom, hogy mondta már nekem is ezt nő. Ha jól emlékszem, nagyon elkeseredtem, és azt válaszoltam neki: „De hát én nem akarom megdugni a barátaimat.”
(Upsz, tényleg nem mindig jó dolog az őszinteség.)

(Bár tegnap óta tudjuk Minden Párkapcsolat Nagy Alapigazságát, ha még mindig van megválaszolatlan kérdésed, küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top