Szex

Pasiszótár: “Nekem még idő kell!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 23. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Nekem még idő kell!”

A fordítás:
Pasiszótár: „Nekem még idő kell!”Miért, van halaszthatatlanabb a szerelemnél?
Mai példánk nem tipikus „pasimondat”, használják kisfiúk és kislányok egyaránt. És mindannyiszor mocskos mellébeszéd, melynek mögöttes jelentése tapasztalataim szerint szinte mindig az, hogy „még nem jöttem ki az előző kapcsolatomból”.
Én különösen gyűlölöm a „nekem még idő kell!”-t, mert értelmetlenül hangzik, olyan, mintha azt mondanák nekem: „Bocs, mára ennyi, majd holnap beléd szeretek!”
Szóval a kérdés nem is az, hogy mit jelent, hanem hogy mit reagáljunk rá. Várakozzunk? De hát egy szerelmes ügyfél számára az maga a kínhalál. Ráadásul megalázó is. „És akkor időközönként érdeklődjem, hogy hátha már igen, vagy majd inkább te szólsz?” Borzasztó. Ilyen esetekben szerintem a legjobb az azonnali, nyomtalan lekocc. Rövid ideig aztán még fülelhető, hogy kaparássza-e már a másik a küszöbünket, de a legeslegokosabb találni valaki mást. Aki persze majd később is akar minket – de már most is…

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top