Szex

Gyümölcsös túrótorta

Kóstold meg a nyár legfinomabb gyümölcsös receptjét! Jó étvágyat!

Hozzávalók:

80 dkg gyümölcs (eper, meggy, cseresznye, barack vagy szilva)

4 ek zselatin

1,5-2 dl sherry

15-18 dkg babapiskóta

50 dkg túró

15 dkg porcukor

1 citrom

5 dl tejszín

2 csomag vaníliás cukor

1 csomag torta zselé

1 evőkanál porcukor

 

Elkészítése:

A sherrybe mártogatott babapiskótával kirakjuk egy kapcsos tortasütő alját. (Tejjel összekevert whisky be is jó!)

A túrót összekeverjük a porcukorral, a citrom héjjal és citrom lével, a zselatint feloldva, majd a vaníliás cukorral ízesített tejszínhabot adjuk hozzá. A krém felét ráöntjük a piskótára, kirakjuk a gyümölcs szemekkel, majd a krém többi részét is ráöntjük. Letakarva legalább 5 órán keresztül hűtjük. Tálalás előtt a maradék gyümölccsel díszítjük.

Gyümölcsös túrótorta

 

 

Szeretnénk, hogy a zöldségek és a gyümölcsök olyanok maradjanak, mint aznap, amikor megvásároltuk őket?

A megoldás, válasszuk a Panasonic NR-B30FX1 vagy NR-B30FG1 hűtőszekrényét, amely gondoskodik róla, hogy a zöldségek és gyümölcsök megőrizzék frissességüket (Vitamin Safe – vitaminmegőrző fiók) és a Hygiene Active funkciónak köszönhetően higiénikus a tárolásuk.

Gyümölcsös túrótortaVitaminmegőrző fiók – A hagyományos hűtőszekrények belső levegője általában túl száraz a gyümölcsök és a zöldségek tárolásához, és az egész belső térben egyfajta hőmérsékletet kínálnak. A Panasonic esetében viszont a Vitaminmegőrző fiók magas páratartalomra lett optimalizálva, a hőmérséklete pedig 0°C es 5°C között szabályozható, annak érdekében, hogy a gyümölcsök és a zöldségek minél tovább frissek maradjanak.

Emmellett két villogó LED lámpával is ellátták a fiókot, annak érdekében, hogy a zöldségek és a gyümölcsök folyamatos fényhez jussanak. Köztudott ugyanis, hogy ha sötét helyen tároljuk őket, veszítenek a vitamin tartalmukból.

Két lámpa a napfény kék és zöld összetevőit szimulálja, amely aktivizálja a zöldségek és gyümölcsök természetes védekező funkcióit, így amikor fogyasztásra kerülnek éppen olyan finomak és vitamindúsak, mint amit várunk tőlük.

A még tökéletesebb tárolás érekében a hűtőszekrényeket ellátták egy ventilátorral is, ami kiszívja a hűtő belsejéből a hideg levegőt, majd átáramoltatja a Hygiene Active szűrőn és a szagtalanítón, és így juttatja vissza a hűtőnk belsejébe. A egyedülálló Zeolite szűrő kiszűri a káros baktériumokat, ezért a hűtőnk folyamatosan friss és tiszta illatú marad, aminek köszönhetően elfelejthetjük a „hűtőszekrény szagú” élelmiszereket.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top