Szex

Sztárok hősszerelmes ballépései

Ma még szenvedélyes, szerelmes gesztus. Holnap a bőrödet égető kín. Hírességek, akik a partnerük nevét varratták magukra – többségük talán elhamarkodottan...

Mickey Rourke varrásban is meghaladta korát: már a nyolcvanas években magára tetováltatta szerelme, Carré Otis nevét. A Kilenc és fél hét sztárja a szerelem elmúlásával sem vált meg a tetkótól, máig is magán viseli azt.

Sztárok hősszerelmes ballépései
Sztárok hősszerelmes ballépései

Nagyon szerettem őt, de olyanok voltunk, mint a tűz és a víz. Ma már csak a tetoválás emlékeztet rá. Csupán annyit tudok róla, hogy gyerekei vannak, és Coloradóban él” – emlékezik vissza Rourke.

Pamela Anderson jegygyűrű helyett tetoválást és egy halálos vírust kapott Tommy Leetől, mielőtt oltár elé álltak 1995-ben a tengerparton, a mexikói Cancúnban. A szertartáson a menyasszony vékony bikinit, a férjjelölt úszónadrágot viselt, majd az ifjú pár mindkét tagja tetoválást készíttetett a másik nevével. Ugyan elváltak, de Pamela soha nem feledheti a közös tetoválás emlékét, ugyanis Tommyval közös tűt használtak, és a Mötley Crüe dobosa megfertőzte hepatitisszel a Playboy-nyuszit. Pamela egyébként megvált tetoválásától, Tommy nem.

Angelina Jolie karjára második férje, Billy Bob Thornton neve került egy sárkányfigura díszkíséretében. Angelina odáig volt jó néhány esztendővel idősebb férjéért, és őszintén hitte, hogy kapcsolatuk örökké magas hőfokon fog égni. Ám a szerelem elmúlt, Angelina elvált, a tetoválást elhalványíttatta, és hat gyermeke születési helyének és idejének koordinátáit varratta a helyére.

Sztárok hősszerelmes ballépései
Sztárok hősszerelmes ballépései

 

A legszerelmesebb tetoválást Melanie Griffith készíttette, amikor beleszeretett Antonio Banderasba. A szőke színésznő a karjára egy hatalmas Antonio feliratot készíttetett, és mindezt még egy jókora szívvel is bekereteztette. Ugyan Melanie és Antonio napjainkban is együtt élnek, az amerikai lapok szerint Griffith minden alkalommal, amikor depressziós lesz, vagy összevesznek Banderasszal, dühödten kaparja a tetkót. A színésznő érzelmi viharait és botrányait elnézve még az sem lehetetlen, hogy egyszer saját magán végez sebészeti beavatkozást…

Sztárok hősszerelmes ballépései
Sztárok hősszerelmes ballépései

 

 

Victoria Beckham férjével együtt rajong a tetoválásokért, a testén számos ábra van, és mindegyik egy-egy eseményhez vagy személyhez köthető. A focistafeleség hátát öt csillag díszíti – minden családtagja után egyet magára varratott. Bal csuklóján férje monogramja (DB) látható, és egy dátum – a férjével töltött első szexuális együttlét emlékére.
Annyira jó volt vele, hogy ezt a dátumot mindenképpen magamra kellett tetováltatnom” – mesélte Beckhamné.

Sztárok hősszerelmes ballépései
Forrás: thesun.com
Forrás: Thesun.com

 

A „szerelmi varratás” hazánkban is megszokott dolog. Debreczeni Zita például akkori szerelme, Majka eredeti nevének (Majoros Péter) kezdőbetűjét, a P betűt tetováltatta a nyakára 2006-ban. Zita Majka születésnapi ajándékának szánta a tetkót. Ám a pár szakított, és Zita végül lézerrel égettette le egykori szerelme emlékét.

Egy másik magyar modellnek, Dukai Reginának a jobb lábán T betű van, amelyet nagy szerelme, a Hooligans Tibije miatt csináltatott. A Hooligans sztárja pedig a bal lábán viseli Regi nevének kezdőbetűjét. Zitáékhoz hasonlóan időközben ők is szakítottak, de megtartották a tetoválást.

A legizgibb helyre kétségkívül hazánk 2008-as szépségkirálynője, Freire Szilvi tetováltatta nagy szerelmének, a Nők Lapja Cafe főszerkesztőjének nevét. A Sebestyén felirat ugyanis a babaarcú, barna hajú szépség popsija felett díszeleg, a tetkót Szilvi büszkén mutogatta a tévében szerelmük hajnalán. Időközben ők is szakítottak, de azt nem tudni, Szilvi mit kezdett a tetoválással, ahogyan azt is homály fedi, hogy egykori párjának valahol a testén van-e elrejtve egy Szilvi felirat. A témában megkerestük a főszerkesztőt, de nem kívánt nyilatkozni a Nők Lapja Cafénak. Sőt szánalmasan irodájába zárkózott, telefonhívásainkra pedig nem reagált…

Kenézdi György tetoválóművész szerint a párokat a sok rossz példa, szakítás sem tántorítja el attól, hogy magukra varrassák szerelmük nevét vagy arcképét.

– Rengeteg pár keres meg időről időre, hogy vagy a másik nevét, vagy arcképét magára tetováltassa. Egyre inkább tetovált nemzet leszünk, szinte minden harmadik-negyedik embernek van már valamilyen ábra a testén. A hölgyek elsősorban a popsijukra vagy fölé kérik a tetkót, de menőnek számít ennél intimebb helyekre is, például a szeméremdombra, úgymond, eldugni a szerelmi zálogot. Gond, ugye, akkor van, ha a pár időközben szakít. Sokan fordulnak hozzám, hogy el kellene tüntetni a tetoválást, mert elmúlt a szerelem… Többféle eljárás létezik, de a tapasztalataim szerint csak úgy tűnik el teljesen, ha sebészi úton kivágják, de heg akkor is marad, és ez csak egészen apró ábráknál lehetséges. A lézeres kiszedés vagy az úgynevezett rejuvi, amikor speciális festékmegkötő anyagot juttatnak a bőrbe, a tetoválás rajzolatába, nyom nélkül nem tünteti el, csak nagyon elhalványítja. Húsz éve tetoválok, és higgyék el, a legjobb megoldás, ha egy másik tetoválást rajzolunk a már meglévőre, vagy pedig kiegészítjük. Egy névből lehet egy másik nevet csinálni, ha az illetőnek már új szerelme van például, vagy egy ábrát is akár. Gyönyörűen meg lehet csinálni, ki sem derül a csalás. Ám a legviccesebb megoldást kétségkívül az egyik kuncsaftom választotta: magára tetováltatta szerelme portréját, de kiderült, hogy a lány csalja. Így lett a szép női arcból egy jókora farkasember a karján.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top