Szex

Segítség! Nem tudom elfelejteni a volt férjem illatát

Nekem még most is rettenetesen hiányzik a férjem. A szexuális életünk, ha nem is tökéletes, de kielégítő volt sok éven át. Ám nem is maga a szex, hanem az illata az, amit nem tudok elfelejteni.

Kedves Lux Elvira!

Először is szeretném megköszönni a segítséget, amelyet eddig a könyveivel nyújtott. A sok okos tanácsot sajnos nem tudtam mindig megfogadni – ennek is tulajdonítható, hogy huszonhat év után végül elváltunk. Most már eltelt annyi idő, hogy azt mondhatom: így kellett lennie.

Segítség! Nem tudom elfelejteni a volt férjem illatát

Negyvenhét éves vagyok, a gyerekeim velem élnek, még tanulnak mind a hárman. A problémám az, hogy nekem még most is rettenetesen hiányzik a férjem testileg. A szexuális életünk, ha nem is tökéletes, de kielégítő volt sok éven át. Ám nem is maga a szex, hanem az illata, a bőre az, amit nem tudok elfelejteni. Mikor múlik ez el?

Köszönettel:

m. anna 

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól! Dr. Lux Elvirának
a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet. 

Kedves „m. anna”!

Negyvenhét évesen valóban nem sok remény van arra, hogy más szagát is ennyire megszeresse. Hátha mégis akad még valaki! Nem könnyű, tudom: három gyerek terhét nem szívesen osztja meg senki egy nővel, hacsak nem szeret bele halálosan. Keressen, próbálkozzon, ha még nem mondott le teljesen női szerepéről.

A férjéhez való kötődés emlékét, „illatát” pedig préselje le az emlékkönyvébe, hiszen amíg utána vágyakozik, kevés remény van arra, hogy újra elvarázsolja valaki – még az sem, akit Ön elvarázsol.

Üdvözlettel:

Lux Elvira

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top