Szex

Valentin-napi kártyacsata pároknak – nyomtatható kártyákkal

Nemrég voltatok moziban, és tavaly is étteremben ünnepeltétek a Valentin-napot? Idén maradjatok otthon, gyújts meg egy gyertyát, és lepd meg a párod különleges Valentin-napi társasjátékunkkal.

Nem kell mást tenned, mint letölteni és kinyomtatni az alábbi lapokat, majd kivágni a kártyákat. Jót tesz a hangulatnak, ha nem éri teljesen váratlanul a párodat a meglepetés. Ha például még dolgozni szeretett volna otthon, vita és sértődés lehet a jó szándék és akarás vége.

Valentin-napi kártyacsata pároknak

Jelentsd be előre, hogy valami különleges programot terveztél. Kapcsold ki a tévét, ne zavarjon se a telefon, se a mosatlan edény. Valami finomságnak biztosan örül előtte! Keress egy kényelmes helyet, és készíts be italokat, nehogy kiszáradjon a torka a válaszok fejtegetésében.

Terítsd szét a paklit, és felváltva húzzatok egy-egy kártyalapot. Hagyjatok időt mindegyik átbeszélésére. A kártyákat kiegészítheted a saját kérdéseiddel is, ha van olyan, ami már régóta fúrja az oldaladat. Észre fogjátok venni, hogy sok újat tudtok meg a másikról, akkor is, ha már régóta egy pár vagytok. A játék közelebb hoz titeket egymáshoz, megnevettet és elgondolkodtat. Tökéletes kezdés egy hosszú éjszakához!

Kattints a képekre, nyomtasd ki a kártyákat, és vágd ki őket!

 

Első kártyapakk

Első kártyapakk
Második kártyapakk

Második kártyapakk

 

Harmadik kártyapakk

Harmadik kártyapakk

 

 

Legyél szerelmes és szerencsés!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top