Szex

Szex az első randin – igen vagy nem?

Tökéletes. A férfi is, és az első randi is vele. A tested már igent mondott, de jobban jársz, ha még (egy kicsit legalább) visszafogod magad.

Őszinteség

Elsősorban magaddal. Nem rohanunk le azonnal azzal, hogy semmiképp ne végezd vízszintesben, ha leszáll az éj. A dolog ugyanis többkomponensű. Van az a fickó, akivel nincs szándékod komolyabban foglalkozni. Ne legyünk álszentek, igenis velünk, nőkkel is előfordul az, hogy semmi komolyra nem vágyunk, csak egy kis kényeztetésre. Szóval és tettel. Vagy inkább tettekkel… Ez esetben is megadhatod a módját, hívhatod randinak, de tudd, hogy miről szól a dolog. Ha azonban komolyan tetszik a fickó, már más a helyzet. És veszélyesebb is.

Szex az első randin

Mit gondol a másik?

Kevés olyan férfi teremtetett erre a világra, aki tud kommunikálni a nőkkel. (Ha így lenne, például nekünk sem lenne munkánk…) Kiváltképp, amikor azt kérdezed bociszemekkel: „Ugye komolyan gondolod?” „Hát persze” – bólogat azonnal, többé-kevésbé meggyőzően… Na de tényleg, ezt az első vacsi alkalmával?! Mégis mi van veled? Hallgass picit – és rendelj desszertet… Tényként leszögezhetjük, hogy ha be akar jutni a bugyidba, úgyis azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Tehát ne faggatózz, élvezd az estét, közben pedig figyelj jól, és lehetőleg ne törd a fejed az elkövetkező négy éven és a közös gyerekeitek nevén. Elég, ha addig eljutsz az első találkozás alkalmával, hogy akarsz-e másodikat. Ha a válaszod igen, semmiképpen ne feküdj le vele aznap este. (A hajnal is ideértendő természetesen.)

Jégkirálynő vagy tüzes amazon

A személyiségedből fakad, hogy mennyire vagy temperamentumos. Van, akinek azonnal „megindul” a libidója, ha egy férfi a megfelelő mozdulattal érinti meg, másoknak több időre van szükségük. Típusa válogatja. Ami azonban jó hír: a férfinak erről – egyelőre – fogalma sincs. Rajtad áll, hogy mennyit engedsz láttatni. De rövid közvélemény-kutatásom a témában azt mutatja: „Nincs annál izgatóbb, mint amikor tudom, hogy be van indulva rám, de mégsem enged tovább egy bizonyos határnál” (Marcell, 32). Trükknek sem rossz, persze ha időben megálljt tudsz parancsolni magadnak.

Mikor jön el az ideje?

Nemet mondani tudni kell. Bizonyos rutinos nők egészen pontosan érzik ennek a helyét és a módját. Egy biztos, a férfiak irgalmatlan haragra gerjednek, ha letolt nadrággal kirakják őket az esőbe. Tegyük hozzá: jogosan. Ha eldöntötted, hogy nem lesz szex, feleslegesen ne húzd fel a delikvenst, mert nemhogy második randira nem lesz esélyed, de jó, ha balhé nélkül megúszod az estét. Az előjáték is szexnek számít. „A férjemnek az első randi ötödik percében az arcába mondtam, hogy nem lesz hancúr aznap éjjel. Ezután mégis nagyon jól éreztem magam, és nehezemre esett egy puszival elbúcsúzni. De megérte a várakozást, mert mire eljött az ideje, már annyira odavoltunk egymásért, hogy az első alkalom igazán emlékezetesre sikeredett” (Nóra, 29). A legjobb időzítés talán az, ha a hálószobának még a közelében sem vagytok, te azonban már eldöntötted, hogy többet is akarsz egy egyéjszakás kalandnál.

Szex az első randin


Néha jó a késleltetés

Nemcsak a miatt az örök érvényű szabály miatt, hogy a pasikat hagyni kell vadászni, hanem azért is, mert egymás testének, csókjának, ölelésének felfedezése mindkettőtöket jobb szeretővé tesz. Egy idő után pedig a férfinak nem az lesz a célja, hogy újabb skalpot szerezzen, hanem az, hogy elérje nálad, hogy te akard őt igazán. A legtöbb ballada azokról a nőkről született, akik után már nagyon vágytak… Legendás. Ez pedig, ugye, nagyon jól hangzik…

Az egyik legfontosabb hódítás a pasinál abban áll, hogy ha azt látja: a nő akarja a szexet. A kihívás tehát nálad az akaraterő. Mivel pedig társat találni nem egyszerű feladat, megéri fejleszteni a készséget. Fontos tudnivaló, hogy a férfi a visszautasítást nem depressziós élményként éli meg, hanem kihívásként. Előveszi még azokat a fegyvereit is, amelyeket csak akkor alkalmaz, ha fontos csatába indul. Ezen a ponton túl ugyanis mindent megtesz majd, hogy megkapjon – ez pedig a legjobbat hozza ki belőle. Te pedig eldöntheted, hogy akarod-e. Hogy őt akarod-e.

Mikor mondj igent?

1. Ha George Clooney vagy Robert Pattinson a másik fél (kinek-kinek választása szerint).
2. Ha úgy érzed, eljött az ideje.
3. Ha másnap háborúba megy (azért nem árt, ha képben vagy a külpolitikával).
4. Ha már nincs rajtad ruha.
5. Ha másnap reggel van. Most már mindegy, megtörtént. Kérhetsz ráadást…

Ha nem vár

Persze van a másik típus is, aki nem tud és nem is akar várni. Majdnem semmire. Még rád sem. Először is: ez az ő baja. Nyilván az életében sok mindent könnyen elért – de emiatt nem is tud értékelni dolgokat. Sajnos téged sem. Tökéletes alapanyag, ha csak egy éjszakát akarsz. Utána azonban semmiképp ne csinálj belőle önérzeti kérdést, ha nem hív fel. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Az a másik azonban, akivel már túl vagy a sokadik randin, talán már megért arra, hogy behívd egy italra vacsora után.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top