Szex

A sikeres kapcsolat 8 szabálya

Vajon mi a tökéletes kapcsolatok titka? A szakértők szerint a legnagyobb változásokat apró dolgokkal lehet elérni.

1. A büntetés nem működik. Lehet, hogy te jobban érzed magad, ha visszavágsz a kedvesednek, amikor nem úgy viselkedik, ahogy szeretnéd, de ő csak csökönyösebb lesz tőle. Inkább dicsérd, amikor olyat tesz, ami kedvedre való.

A sikeres kapcsolat 8 szabálya

2. A pénz igenis számít, ugyanis a felmérések szerint ez a veszekedések leggyakoribb oka. Beszéljétek meg, mennyi a bevételetek, és ebből mennyit és hogyan fogtok költeni.

3. A házimunka is fontos: ha nem oszlik meg egyenlően, az mindenképpen feszültségekhez fog vezetni. Írjatok egy listát az elintézendőkről, és osszátok el a feladatokat.

4. Ha gyerekeitek is vannak, a partnered is vegye ki a részét a gondozásukból, még akkor is, ha úgy érzi, nem olyan jó ebben, mint te.

A sikeres kapcsolat 8 szabálya

5. Törődjetek a szexszel! Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de abba nem szabad belenyugodni, ha hanyatlani kezd a szexuális életetek. Próbáljatok rájönni, mi ennek az oka, és csempésszétek vissza a szenvedélyt.
Tipp: Csald vissza a szenvedélyt a kapcsolatodba! »

6. Ne gondold, hogy soha nem fog utolérni a kísértés! Utol fog érni, a te feladatod csak annyi, hogy megtanulj ellenállni neki.

7. Az unalom hátterében általában a düh áll. Ha unatkozol a kedveseddel, gondold át, miért vagy rá dühös.

A sikeres kapcsolat 8 szabálya

8. A férfiak is felülnek néha az érzelmi hullámvasútra: ha a partnered dühös vagy szomorú, adj neki egy fél órát egyedül. Ha kicsit magához tér, téged sem fog akaratlanul megbántani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top