Szex

Létezik, hogy csók közben orgazmusom volt?

A legmegdöbbentőbb az volt, hogy már az első csók során valami olyan fantasztikus vonzalmat éreztem, amelynek a létezéséről még csak nem is álmodtam… Normális, hogy 38 éves koromra ennyire kívánom a szexet? Néha már úgy érzem, "baj" van velem…

Tisztelt dr. Lux Elvira!

38 éves, elvált nő vagyok, 28 hónapja tart a mostani párkapcsolatom, és már a kapcsolat kezdetekor megdöbbentett, hogy mennyire erősen hat rám ez a férfi szexuális értelemben, de emberileg is értékesnek tartom, intellektuálisan is vonzó számomra. Ám ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy már a legeslegelső csók során valami olyan fantasztikus vonzalmat éreztem, amelynek a létezéséről még csak nem is álmodtam.

Korábban olvastam biokémiai vonzerőről és hasonlókról, hogy létezhet férfi és nő között valamilyen elemi erejű vonzalom, de nem igazán hittem benne. Ám a mostani kapcsolatomban ennyi idő után nagyon erős a vonzalom. Túl egy elrontott házasságon – a férjem meglehetősen aszexuális volt –, létezhet, hogy egy nálam 16 évvel idősebb férfiban megtaláltam azt, aki szexuális értelemben is hatalmasat ad(ott) számomra? Korábban már elkönyveltem magamban, hogy a hüvelyi orgazmus számomra úgyis lehetetlen. Lány koromban sokat maszturbáltam, csiklóorgazmust mindig is könnyen elértem. Érdekes azonban, hogy a mostani párommal már többször volt hüvelyi orgazmusom. 

Létezik, hogy csók közben orgazmusom volt?

Ön szerint lehet ennyire hatással egy nőre egy olyan partner, akivel – úgy tűnik – összeillenek? Létezhet olyan, hogy annyira nagy hatással van rám egy férfi, hogy volt, amikor csókolózás során – amikor több napig nem találkoztunk – vagy a mellem ingerlésekor is előfordul halványan orgazmus. Ilyen nagy hatással lenne rám?

Szexuális értelemben sokkal inkább csúcsponton vagyok, mint akár huszonéves koromban. Néha úgy érzem, kicsit már telhetetlen vagyok, annyira jó együtt ezzel a férfival, hogy én akár a mindennapi szexuális együttlétet is el tudnám képzelni. Normális, hogy 38 éves koromra ennyire kívánom a szexet? Néha már úgy érzem, „baj” van velem…

Válaszát előre is köszönöm:

Rita

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól. Dr. Lux Elvirának a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet!

 

Tisztelt Rita!

Látja, hogy amiben nem hitt, az is megvalósulhat. Gratulálok! Jobb későn, mint soha. A többi kérdésére azt írom: igen, igen, IGEN! Arra viszont felhívnám szíves figyelmét, hogy ami sok, az sok, és egészségtelen is. Vigyázzon, nehogy kiégesse partnere szexuális tüzét a nagy „önkínálattal”. Ebből a szempontból vegye figyelembe, hogy ő 54 éves, de ha ez nem is lenne így, a túl nagy kínálat rontja az áru értékét – minden vonatkozásban. Még a Magáét is.

A többi rendben, ne aggodalmaskodjék!

Tisztelettel:

dr. Lux Elvira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top