Szex

Mindent a mélytorok-technikáról

A mélytorok-technika misztikus és botrányosan buja. A pasik rettentõen élvezik, viszont nagyon kevés nõ ismeri és képes (vagy hajlandó) megcsinálni. Annyira tabu, hogy a deep throat apró részleteit barátnõk is ritkán beszélik meg egymás között.

Nem csak pornó

A pasik már a gondolatra, hogy szerszámukat egy női torokban érezhetik és láthatják, erős izgalmi állapotba kerülnek. Hogy miért is jó ez nekik? A válasz legtöbbször kimerül annyiban, hogy „mert jó”. A cizelláltabb válaszok tartalmazzák a „szoros, gyűrűs érzés” meg a „nagyon-nagyon élvezetes” szókapcsolatokat, illetve sok pasinak vizuálisan is izgató a látvány. A nők viszont ritkán ilyen lelkesek, hiszen a torok irritációja azonnali kellemetlen, öklendező reflexszel párosul.

Mindent a mélytorok-technikáról


Napjainkban a mélytorok-technika ismertségét azok a pornószínésznők teremtették meg, akik tövig benyeltek bármilyen méretű merev péniszt, de ugyancsak a pornó termelte ki azokat a felvételeket is, amelyek minden férfinak és nőnek elveszik a kedvét a kísérletezéstől: a nő arcát gyötrelem uralja, és nemcsak hányingerrel, hanem később hányással is küszködik. Ilyenkor eltűnik a szexualitás gyönyöre, pedig a mélytorok-technika, nem meglepő módon, a szexualitás nagykönyvében, a Káma-szútrában is fellelhető: a férfi „lingáját egészen tövig a szájába veszi, és úgy szorítja, mintha el akarná nyelni”.

A nőknek, főleg a kezdeti időszakban, nem élvezetes a deep throat, általában azért csinálják mégis (vagy legalábbis próbálkoznak vele), mert a legendák szerint csak az igazán érzéki nők képesek erre, és a pasik kifejezetten imádják a buja szeretőket.

Gyakorlat teszi a mestert

Aki nem kedveli az orális szexet, ne kísérletezzen a mélytorok-technikával, még akkor sem, ha azzal kábítják, hogy így az ejakuláció ízét nem fogja érezni. Ez nem az a műfaj, hogy „összeszorítom a fogam, és előbb-utóbb túl leszek rajta” – ez ugye fizikai képtelenség. Ügyes, óvatos és kitartó próbálkozással a test automatikus reflexeit kell legyőzni. A deep throathoz nélkülözhetetlen a feszes nyak és a gátlástalanság. Szinte kizárt, hogy bárki a születésekor adottságként kapná a mélytorok-technika képességét, viszont ugyanúgy meg lehet tanulni, mint a gépírást vagy a kontaktlencse feltételét.

A technika elsajátítása során az alábbi három szempontra különösen figyelned kell:

Mindent a mélytorok-technikáról• Nedvesség

A súrlódást már fizikaórán tanították, igaz, nem ezzel a célzattal. Viszont nem kell hozzá óriási élettapasztalat, hogy tudd, lucskos helyen könnyebben csúsznak a testek, és ez igaz a merev testrészekre is. A hímtag nyalogatása, szopogatása nemcsak élvezetet okoz a pasinak, hanem remek előjátéka is a mély toroknak.

• Pozíció

Találd meg azt a pozíciót, ahol a szád egy vonalba kerül a torkoddal. Nyújtott nyakkal, kissé hátrabillent vagy felemelt fejjel egyenesebb útja van a pénisznek, de ne csak függőleges irányba gondolkodj, hanem akár vízszintesbe is, ahogy neked kényelmes. (Igen, legelőször a saját testedet kell megismerned.)

• Technika

A merev hímvesszőt csúsztasd végig a nyelveden. Mélyebbre tudod engedni a szádban, ha a nyelvedet kinyújtod és ezzel a hátsó részét lelapítod. Emlékszel, hogy az orvos hogyan nyomja le a nyelvedet a kanállal, hogy megnézze a torkodat, ugyanígy kellene most is tartanod. Érdemes kísérletezni: szinte milliméterről milliméterre tűnik el a pasid szerszáma a szádban. Nyisd tágra a torkodat, mintha ásítanál, ez a feszesség fog „alagutat” alkotni.

A nyelv leszorítása és a torok „kitárása” nagyobb nyílást teremt a merev pénisznek és csökkenti az öklendezési ingert. Ez utóbbit a mély levegővételek is csökkentik, illetve segítenek oldani a görcsösséged. A nyelveddel addig húzd a szádba a hímvesszőt, amíg nem érzed kellemetlennek, ne ijedj meg, hanem tartsd ott, amíg tudod, és csak azután húzd vissza. Ne siess! Nyújtsd ki még jobban a nyelved, és a pénisszel együtt húzd vissza. Ne kapkodj, lassan csináld és ismételgesd, ahányszor csak képes vagy rá.

Gyakorlat (t)eszi a mestert ...Saját magadnak kell mind a határokat, mind a határok átlépését kontrollálnod. Az biztos, hogy a pasik nem szoktak panaszkodni ilyen kísérletek során, és azért sem kapsz reklamációt, hogy milyen sokáig elbíbelődsz a péniszével. A torokmasszázs már a haladó technika, amikor a makk már a torkodban van, és te nyelő mozdulatokkal ingerled a pasid szerszámát.

Te diktálod az ütemet

A tanulás szakaszában mindig a nő irányít, hiszen ő érzi a határokat, ő érzi, hogy mi az, amit lehet, és mi az, ami még csekély mértékben kellemetlen a számára. Ha nincs sürgetés és kényszer, akkor egész idő alatt meg tudja őrizni nyitottságát és lazaságát. Ha profin megy a deep throat, akkor választhatod a passzívabb szerepet is, de csak akkor, ha ez a fajta kiszolgáltatottság nem okoz feszültséget és görcsösséget.

Egyes vélemények szerint a testfelépítéstől, testsajátosságoktól is függ, hogy a nő képes-e megcsinálni a mélytorok-technikát. Talán a legegyszerűbb lazán venni, kísérletezni és próbálkozni, mindig csak annyival tovább jutni, amennyi még érdekes és izgalmas mindkét fél számára. Persze az sem katasztrófa, ha nem tudod (vagy nem akarod) megcsinálni a mélytorok-technikát, viszont szenvedélyesen űzöd az orális szexet. A pasid számára is sokkal fontosabb, hogy lássa, mennyire élvezed kényeztetni.

Tipp: Kapcsolódó fórum – Mélytorok »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top