Szex

Õrült játékok lánybúcsúra

A menyasszony számára a lánybúcsú az esküvõi készülõdés legkellemesebb része, hiszen a megszervezés nem rá, hanem barátnõire vár. A lányok ilyenkor elõveszik minden gonoszságukat, és kezdõdhet a buli.

Vad és őrületes tombolás helyett a lánybúcsú lehet kényeztető is: egészséges ételekkel, masszázsokkal, szaunával, fürdőzéssel és frissítő mozgással, hogy a menyasszony kipihenten és kisimultan izgulhassa végig élete nagy napját a hófehér ruhában.
Persze azért néha szükség van vad és őrületes tombolásra is…

Őrült feladatok

Titkon tudjuk, hogy kedves barátnőnk tökéletes a vőlegénye számára, de nem szeretnénk áldásunkat adni a frigyre, amíg a menyasszony nem bizonyít.
Kezdheti például rögtön a tésztagyúrással, de szórakoztathatjuk (magunkat) vicces teszttel is, amelyre a válaszokat már jó előre beszereztük a vőlegénytől és családtagoktól. A leendő férj telefonszáma mobiltelefon nélkül, fejből, még a legkedvesebb kérdések közé tartozik, viszont kanyarójának dátumára csak anyukája emlékszik.

A jó házasság alapja a jó tészta. Ez lehetne olasz bölcsesség is, de csak fülénél előrángatott okoskodás, amivel mindenképpen meggyőzzük a kellemes estére készült barátnőnket, hogy a kását igenis forrón eszik. Ha a tészta elkészült, azaz a menyasszony bizonyított a konyhában, jöhet a következő próba.

Pár kérdés:
Hány foga van a kedvesnek?
Mi volt a jele az oviban?
Mikor volt nővel először?
Kedvenc tv csatornája?
Mi a kedvenc filmje?

A házasságból is nehéz szabadulni, a leánybúcsúról még nehezebb. Ehhez minimum erotikus dolgokat kell alkotnia barátnőnknek, és ha rendesek vagyunk, akkor nem csak szemléljük munkáját, hanem kreatív ötletekkel támogatjuk is. A sütés gyorsan megvan, de a lánynak még bizonyítania kell, hogy megérett az asszonylétre, ezért műremekeivel küldjük ki valamilyen forgalmas helyre, ahol üzleti érzékét és rábeszélő képességét bizonyíthatja erotikus süteményeinek árulásával.

Sztriptíz a nászéjszakán

Maradjunk még az erotikánál, ne rohanjunk tovább. Közeleg a nászéjszaka, ami – valljuk be -, már nem olyan titokzatos a lányok számára, mint 100 évvel ezelőtt volt, de még izgalmasabbá tehető az ifjú férj számára, ha az arát elvisszük Pirner Almához egy kis sztriptíz oktatásra.

Itt a lánybúcsú minden résztvevője remekül fog szórakozni és a nőiesség olyan részeit fedezheti fel, amit eddig csak hírből ismert, vagy a tévében látott. Persze egy óra alatt nem leszünk profi táncosok, de megcsiklandozzuk a bennünk lakozó csábító démont. Riszálunk és csípőköröket csinálunk, mintha ez lenne a legfontosabb dolog az életben.

Egy táncóra persze nem csak móka és kacagás, hanem kemény edzés is, bár most nem éppen az jár a fejünkben, hogy „igen, a szépségért meg kell szenvedni”, hanem minden begyakorolt mozdulat után még kíváncsibbak leszünk. Fejben a ruhatárunkat is két részre osztjuk: “szexis, megtartjuk” darabokra, illetve “soha többet fel nem veszem, kidobandó” cuccokra. Ez a válogatás hihetetlenül meggyorsítja öltözködésünket az esti bulira.

A chippendale-ről mindenképpen puhatolózni kell, hogy bejön-e a barátnődnek. Én most szervezem a barátnőm lánybúcsúját, de ő már régen kikötötte, hogy nehogy merjünk neki fiúkat hívni, mert hazáig szalad. Britnike

Pasik, akik a barátnőidnek maradnak

Mert a tánc nem maradhat el, legyen az szomszédriogató, ereszd el a hajam házibuli, vagy hangos, zsúfolt, nyilvános szórakozóhely. Jellemzően minden jóképű pasi a menyasszonynak csapja a szelet, és szinte észre sem veszi a szingli csajokat. Így működik ez: az ember lánya kiteszi a stop táblát, erre hirtelen minden férfi vérszemet kap, és el akarja csábítani, csakhogy a fiatal nő tudja, milyen pasikra mond nemet akkor, amikor az oltár és/vagy anyakönyvvezető előtt igent mond.

Mostanság kevés lánybúcsú múlik el chippendale show nélkül, ahol csak az ara bátorságán múlik, hogy mennyire szemérmetlen helyzetbe kerül. Persze az igazán rafinált barátnők nem hivatásos táncosokat szerveznek be, hanem egy barátot, aki nem túl erotikusan, viszont annál viccesebben dobálja le magából a ruhadarabokat.

Lánybúcsú játékok – fórumozóink tippjeiből válogattunk:

Cinkas
Vettem egy csomó öreganyós dolgot, és egy-egy strófa kíséretében átadtam neki, illetve ráadtam. Otthonka, poroló, sodrófa, cipőkefe, tundrabugyogó, mamusz… Pl a cipőkefét így adtam át: ” És ha reggel kefélni akarsz, ne szégyelld a vágyadat, frissen kefélt cipővel lepjed meg a párodat!” A végére minden nála és rajta volt, és kellett egy kört sétálnia az utcán.

lakati77
Engem a barátnőim elvittek vacsorázni, ahol kaptam tortát, az esküvői ruhámhoz gyöngysort, kéket, és kölcsön kapott fülbevalót is. A lányok megleptek egy általuk készített kis füzettel, amibe mindenki beragasztott közös képet velem, illetve beleírt verset, idézetet, vagy ami éppen eszébe jutott, még rajzok is voltak. Amikor végigolvastam, rendesen itattam az egereket.

Gogel
Délután kezdtünk és körbejártuk azokat a helyeket (pubok, kávézók), ahol az évek során sokat jártunk. Minden helyszínen várta őt egy ember és mindenhol meg kellett oldania egy-egy feladatot. pl: leendő férj ismereti teszt, zokni stoppolás stb. Minden sikeres feladat után kapott valami kis ajándékot a stafírungjába (konyharuha, fakanál stb). A “túra” elején kapott egy kis füzetet (amit mi csináltunk neki), abba kellett gyűjtenie ismerős és idegen emberektől jó kívánságokat a házasságához. A legutolsó állomás pedig egy szórakozóhely volt, ahol aztán hajnalig buliztunk és odahívtunk egy csomó ismerőst.

roxxan
Hívjon fel valakit a telefonkönyvből, aki azonos keresztnevű, mint a vőlegénye, és mondasson el vele egy szerelmes verset magának!

ancsy19
Mi Siófokra mentünk bulizni (koktéloztunk, felültünk az óriáskerékre, táncoltunk), másnap meg haza. Ja, és kapott tőlünk kék harisnykötőt, amit az esküvőn viselt később.

bfildi
Először bowlingozni mentünk, ugyanis mindannyian imádjuk ezt a sportot, azután beültünk egy kellemes bárba és koktélozgattunk, dumálgattunk. Aztán mivel Budapest mellett lakunk, felmentünk a Budai várba és nagyot sétáltunk. Szerintem nincs annál szebb és emlékezetesebb, mint este a Várban sétálni.

maju
Mi otthon voltunk, volt pia, rendeltünk pizzát, szóval nem volt nagy felhajtás, de a hangulat jó volt. A fiúk egy szórakozóhelyet béreltek ki. Éjfél körül már nem bírták csajok nélkül, elindultak hozzánk, és elrabolták a menyasszonyt vagyis engem. Ezek után a két társaság összekeveredett és egy nagyon jó buli sült ki belőle.

Tipp: még több ötletért kattints ide! »

Ti írtátok – fórumajánló:
Lánybúcsúra fiút keresünk »
Lánybúcsúra helyszín »
Lánybúcsú játékok »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top