Szex

Megfoghatatlan szerelem

Sean élete születése óta nem sok jóval kecsegtetett. Merthogy kezek nélkül jött világra, ami mellett el is törpült, hogy a garata is túl szûk volt, egy szívópálcát se lehetett volna lenyomni rajta. Az orvosok nem áltatták semmi jóval a szülõket: érzésük szerint a baba csak néhány hetet élhet ebben a világban. De ugyebár az orvosok is szoktak tévedni...

Életösztön

És Sean úgy néz ki, mégiscsak élni akart. Csakhát az élet nem volt olyan egyszerű számára. A vele egykorú lányok legfeljebb sajnálatot éreztek iránta. A középiskolában sem volt túl népszerű, voltak ugyan néhányan, akik barátkoztak vele, de ennél többre senki sem gondolt. Az évek teltek, már egyetemre járt, a magánya viszont csak egyre súlyosbodott.

Az interneten próbált vigaszra találni.

Kep

Egy februári napon egy Kep becenevű chatezőre lett figyelmes, akit fiúnak vélt, és barátkozni kezdett vele. Hamar kiderült azonban, hogy lánynevet takart a becenév, a barátkozás pedig nem is sokára szerelembe csapott át. Sean rögtön elárulta, hogy milyen testi fogyatékossággal kell együtt élnie, de Kyria (ő bújt meg a Kep becenév mögött) nem rettent meg ettől. Mindennap beszélgettek, és elhatározták, hogy találkoznak is egymással.

Udvarlóút

Sean volt az, aki repülőre ült, hogy átszelje Amerikát kedveséért. Az ötödik napon csókolták meg egymást először, majd ezután még nyolc napot töltöttek együtt tomboló szerelemben. De Seannek haza kellett utaznia…

A kapcsolatuk visszazökkent a régi mederbe, e-mailektől izzott a háló, de a személyes kapcsolat nagyon hiányzott mindkettőjüknek. Kyria ezért úgy gondolta, ideje lenne viszonoznia Sean látogatását, és júliusban barátjához repült.

Lánykérés

A fiú úgy érezte, eljött élete nagy pillanata, és megkérte kedvese kezét, aki hezitálás nélkül mondta ki a boldogító igent. 11 hónapra rá álltak az oltár elé, hogy szentesítsék elhatározásukat, Sean 27., minden bizonnyal élete legboldogabb születésnapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top