Szex

Hogyan szervezzünk igazán jó leánybúcsút?

Az esküvő nagy nap az ember életében, életre szóló élmény és kötelék, de belegondoltunk már, hogy mekkora esemény az ezt megelőző leánybúcsú? Tippek, hogy minden tökéletes legyen!

Sokan elhanyagolják, és számukra nincs is semmi jelentősége, pedig ez az utolsó olyan buli az életünkben, amikor még lányok vagyunk, és nem férjes asszonyként múlatjuk az időt. Ráadásul az esküvőn viselkedni kell, ott van a nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybácsi, a lánybúcsún viszont senkinek nem kell megfelelnünk, csak önmagunkat kell adnunk.

Bármilyen fontos is a lánybúcsú, a menyasszony a lagzi előtti hónapokban biztos, hogy csak az esküvő szervezésével van elfoglalva, így a legjobb barátnőkre hárul, hogy egy fergeteges, feledhetetlen bulival lepjék meg a leendő feleséget.

 

De hogyan szervezzünk igazán jó leánybúcsút?

• Hívjuk el a legjobb barátnőket, de csak a legjobbakat, hogy igazán felhőtlen legyen a hangulat.

• Ha barátnőnk nem kéri kifejezetten, ne hívjunk táncosfiúkat, nem minden nőnek jönnek be a tangás férfiak.

• Szervezzünk olyan programot, amelynek biztosan örülne, ne magunkból induljunk ki, ne vigyük karaokepartira, ha nem szeret énekelni, főként nem tömeg előtt.

• Igazi csajos programok legyenek, önfeledt szórakozás, de azért semmi butaság.

• Ne az esküvő előtti estére szervezzük a programokat, hiszen mi még csak el tudunk bújni a násznép elől másnap, de a menyasszonynak nincs menekvés, tökéletesen kell megjelennie az oltár előtt.

• Ne meséljünk neki rémtörténeteket elfuserált házasságokról, csak pozitív példákat említsünk.

• Lepjük meg apró, vicces ajándékokkal, amelyek kiváló útravalók lehetnek a házaséletben.

• Ne az elmúlt lánykorról emlékezzünk vele szomorúan, hanem a menyasszonyt és jövendő életét ünnepeljük, amiben persze mindig helyet kapnak majd a legjobb barátnők.

És hogy milyen is a jó esküvő? A 27 idegen igen című, DVD-n júniusban megjelent filmben láthatunk belőle eleget. A DVD megnézése esküvők előtt állóknak kihagyhatatlan!

A filmről röviden:

Jane (Katherine Heigl – Felkoppintva, A Grace klinika) idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Már 27 alkalommal állt boldogan az oltár előtt – koszorúslányként. Ám amikor a főnöke, George (Edward Burns – Holiday), akiért titokban rajong, szerelemre lobban Jane húga, Tess iránt (Malin Akerman – Agyő, nagy Ő!), hősnőnk kénytelen végre a saját boldogsága – és álomesküvője – érdekében is lépéseket tenni…

Az ördög Pradát visel forgatókönyvírójának elbűvölő filmje igazi csemege a romantikus filmek kedvelői számára.

Még több csajos DVD »
Leánybúcsú.lap.hu
Műsorrendelés.lap.hu

 

Fórumajánló:

Lánybúcsúra tanúsítvány »
Fátyol lánybúcsúra »
Lánybúcsú SOS »
Lánybúcsúra helyszín »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top