Szépüljünk

Neki vannak a legbrutálisabb természetes szempillái a világon – fotók

Olyan, mintha haj nőne a szemhéjából.

Egy 58 éves ukrán férfi, Valerij Szmaglij büszkélkedhet a világ minden bizonnyal legbozontosabb természetes szempilláival. A közel 3 centi hosszú, dús pillasort a férfi állítólag az étrendje egyik összetevőjének köszönheti, azt azonban nem árulja el, hogy pontosan minek, mivel később szeretné piacra dobni a csodaszert.

Neki vannak a legbrutálisabb természetes szempillái a világon - fotók

Valerij elmondta: gyakran megszólítják az utcán, hogy megkérdezzék, mi a titka a szempilláinak, ha pedig valakivel beszélget, függetlenül attól, hogy az illető férfi vagy nő, szinte biztosan a pilláira figyel, nem pedig rá és a mondanivalójára.

Neki vannak a leghosszabb természetes szempillái a világon - fotók

A pillák zavarják a látását és lehúzzák a szemhéját, ezért a férfi azt tervezi, hogy levágatja azokat, ám csak azután, hogy a Guinness Rekordok Könyvének illetékesei hivatalosan is lemérték a pillasorát.

Neki vannak a leghosszabb természetes szempillái a világon - fotók

A világ leghosszabb szempillájának rekordját egyébkét jelenleg egy Stuart Muller nevű amerikai férfi tartja, ám neki csak egyetlenegy szál szempillája nőtt meg 6,99 centiméteresre. Valery azt állítja, hogy ő az egész pillasorát meg tudná növeszteni ennél akár hosszabbra is, de különösebben nem látja értelmét.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top