Szépüljünk

Így választanak a nők – ezek a kozmetikumok a nyerők

Neked vannak kedvenceid, vagy szívesen kíséretezel új termékekkel? Az árakat figyeled, vagy a minőségre törekszel? Nők mesélnek arról, hogy milyen kozmetikai készítményeket vásárolnak előszeretettel.

Nemcsak ízlés dolga a kozmetikumok kiválasztása, hanem az is nagyon fontos tényező, hogy kinek milyen a bőrtípusa. Míg a fiatalabbak szívesen kísérleteznek és tesztelik a márkákat, kipróbálják azokat a termékeket, amelyek szimpatikusak nekik, addig az érettebb nők nagyrészt márkahűek – már ha megtalálták azt a minőségi terméket, amely kielégíti az igényeiket, és a bőrük is szereti azt. Három nőt kérdeztünk arról, minek alapján választanak terméket, és milyen fontos szempontokra figyelnek.

Az igényes megjelenésért

Nóra 33 éves, és odafigyel a bőrápolásra: “Mivel olyan munkakörben dolgozom, ahol nagyon fontos az igényes megjelenés, nagyon megválogatom, hogy milyen termékeket veszek. Nemcsak a bőrápolásban, hanem a sminkcuccok közül is fontos a minőség. Ugyan sok esetben ezek a drágább kategóriába tartoznak, én úgy gondolom, megéri megvenni őket. Legtöbbször ugyanazokat a termékeket választom, de ha hallok vagy látok valami újat, ami jobbat ígér a meglévőnél, általában kipróbálom azt is.”

Hatékonyabbak

Adrienn 47 éves, és nemrég kezdett nagyon odafigyelni a bőrére: “Lassan változó korba lépek, és semmiképpen sem szeretném elveszíteni a nőiességemet, a szépségemet. Ugyan átlagosnak tartom magam, de azt hiszem, ha odafigyelek magamra, sokat segíthetek a bőrömnek is. Korábban az árakat néztem, de amióta minőségi termékeket veszek, és a sminkeléshez is ilyeneket használok, arra jöttem rá, hogy nemcsak hatékonyabbak és tartósabbak, hanem én is biztonságban érzem magam általuk.”

Így választanak a nők - ezek a kozmetikumok a nyerők

Nem az olcsóbbak

Anna 25 éves, és sokat kellett küzdenie a szép bőrért: “Sajnos nincsenek túl jó adottságaim, a bőröm nemcsak nem szép, hanem problémás is. Hosszú időbe telt, mire megtaláltam azokat a termékeket, amelyek tényleg az én bőrömnek valóak. Ezek nem az olcsóbb dolgok közül kerültek ki. A sminkkellékek közül is a megbízható márkákat választom. Általában elolvasom az összetevőket, már tudom, hogy mire figyeljek.”

 

Olvass még többet a szépségről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top