Szépüljünk

Macaron ihlette sminkcuccok a cukiság jegyében

Az új k-beauty cukiság tipikusan olyanra sikerült, amivel jól be lehet etetni a csajokat. Persze nem csoda, tényleg jól néz ki, nevében pedig ott a nagy hívószó: macaron.

Az édes sütike, ami mára kommerszebb, mint népszerűbb, pasztellszínei viszont remekül illenek a trendekbe. Tudták ezt a MEMEBOX-nál is, így legújabb korrektorokból és arcsminkekből álló szettjükhöz a cuki mandulás sütiktől lopták az outfitet.

Az I’m Macaron Cushion Corrector három színe tehát a következő: Peach, Lavender és Mint. A zöldes Mint a piros foltok elfedésére szolgál, a levendulaszínű a fáradt, sápadt arcbőrnek ad egy kis élénkséget, a barackos változattal pedig a szem környéki sötét karikák ellen vehetjük fel sikkesen a harcot.

A kollekció másik két tagja egy highlighter és egy bronzosító – mindkettő egy-egy színben érhető el. A highlighter pinkes árnyalatot kapott, a bronzosító közepesen sötét barnásat.

Fotók, részletek és más dél-koreai alternatívák a Krémmánia Magazin oldalán »

Macaron ihlette sminkcukkok a cukiság jegyében

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top