Szépüljünk

Így fiatalodtam öt évet egyetlen éjszaka alatt (x)

Ha épp neked is szükséged van egy kis extra kényeztetésre, vagy csak szeretnéd a tavaszt igazán remek formában köszönteni, akkor te is értékelni fogod ezt a pillekönnyű megoldást.

Vannak azok a kegyelmi pillanatok, amiket egész héten vársz, mert az eszeveszett hajtás után végre hazaérsz, becsukod magad mögött az ajtót, lerogysz a kanapéra, esetleg felpattintasz üveg bor, majd egy nagy sóhajjal kifújhatod a magadból az elmúlt napok feszültségét. Ezek a csodálatos pillanatok jellemzően péntek délutánra esnek. Nem is értem, hogyhogy nincs külön neve az előbb vázolt péntek délután érzésnek. Én azt szeretném, ha az egész életem egy baromi hosszú péntekdélutánolásból állna.

A múlt hetem különösen húzósan alakult, ezért elhatároztam, hogy kimaxolom az utolsó hétköznap végét, és magajándékozom magam egy kis extra csajoskodással. Ennek jegyében ajándékoztam meg magam egy arcmaszkkal, amiről már első pillantásra is látszott, hogy más, mint a többi, plusz azért sejtettem, hogy nagyon nem lőhetek mellé vele, hiszen a Skincode termékei azért eléggé ott vannak a topon tapasztalataim szerint.

És azt kell, hogy mondjam, a Cellular Hidratáló arcmaszk csak megerősítette ezt a meggyőződésemet. És hogy miben más ez a maszk, mint a többi? Például abban (éljenek a kényelmi funkciók!), hogy nem nem kell 10-20-30 perc után lehúzni, levakarni, hanem úgy működik, mint egy extrém gazdag hidratáló krém: hosszú távon fejti ki a hatását. Csak felkeni az ember, kényelembe helyezi magát, és hagyja, hogy a maszk a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtse áldásos hatását. A használati utasítás szerint 10 perc elteltével azért érdemes letörölni a felesleget az arcról. De az a helyzet, hogy az én 40 közeli, alapból is elég száraz bőröm így, a tél végi, fagyoktól meggyötört állapotában úgy felszippantotta az egész cuccot, mint egy kis szivacs.

Áttöröltem ugyan finoman a végén az arcomat egy kendővel, de lényegében teljesen feleslegesen. Már aznap este éreztem, hogy nagyon finom, puha és ragyogó lett a bőröm tőle, de az igazi hatás másnap reggelre érett be. Azt nem mondom, hogy olyan hamvas lett a bőröm, mint tinédzser koromban volt, de az eredmény rendesen meglepett: hirtelen az öt évvel fiatalabb önmagam nézett vissza rám a tükörből. Az apró mimikai ráncaim szépen kisimultak, és ami még látványosabb volt: a szemem alatti duzzadt kis táskák is eltűntek reggelre. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a terméket közvetlenül a szemkörnyéken elvileg nem ajánlott használni, de azért én óvatosan megpróbálkoztam vele, tudván, hogy ez az arcom legproblémásabb része.

Persze a krém összetétele alapján is sejthető volt, hogy különleges élményre számíthatok. Tele van antioxidánsokkal, izoflavonidokkal, és kellemes gél állagának köszönhetően szuperül hűsíti a bőrt.

Részemről plusz pont, hogy azon túl, hogy nem ragad, nem tapad, még az illata is nagyon diszkrét. Úgyhogy mindent összevetve azt kell mondanom, hogy szereztem egy tuti megoldást olyan esetekre, amikor éppen nagyon nyúzott vagyok, de másnap jelenésem van valami fontos helyen, így kénytelen vagyok gatyába rázni magam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top